writing-img

temenca

clock-img

24.05.2008, 12:01

clock-img

novopecena

pencil-img

840

kako se jih znebiti?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

24.05.2008, 12:20

clock-img

*ribica*

pencil-img

52

v lekarni kupi kremo od mustele, nam je zelo pomagala

clock-img

24.05.2008, 12:22

clock-img

pavlyna

pencil-img

235

mi smo samo vsak dan 2x namazali glavico z oljem (nardili kapico) in potem po nekje 1h fajn sčesali z unmi mehkimi gostimi glavniki,k majo ščetine in smo se jih hitro znebili---v roku 3h tednov. (nismo pa meli neko hudo obliko)

lp

clock-img

24.05.2008, 12:43

clock-img

aliska

pencil-img

15

jst mojga 2 krat na teden namažen z oljem preden se gre kopat..in jih hvala bogu še ni mel..drgač pa namž z oljen in fiksiraj s kapico pol pa to speruser posted image

clock-img

24.05.2008, 12:48

clock-img

anny1

pencil-img

414

Hallo, jaz sem najprej umila z robčkom, potlej pa z mandljevim oljem mal počakala(30min) in skrtačla-počesala (10min), jo skopala-ponovila to 3* in je blo ok, morem pa povedat da stari ni imela tko hudih temenc-sam en flekec, mlajša pa celo glavo je blo kar grozno. Sam smo se jih rešiliuser posted image .lp  

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

clock-img

24.05.2008, 12:59

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

IZVIRNO SPOROČILO: *ribica*

v lekarni kupi kremo od mustele, nam je zelo pomagala

se strnjam

clock-img

24.05.2008, 13:33

clock-img

KT

pencil-img

2747

Pena od mustele - naneseš na lasišče - pustiš 1 minuto - spereš - in po dveh, treh dneh niti duha niti sluha o temencih user posted image

clock-img

24.05.2008, 21:08

clock-img

klarisima

pencil-img

374

Mi smo najprej čez noč nanesli kremo proti temencam od Mustele in drugi dan sprali s šamponom, isto od Mustele. Potem sem fajn sčesala, vse skupaj sem naredila mogoče 3-4x v 2. tednih in o temencah ne duha ne sluha user posted image user posted image
Mustela je user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

24.05.2008, 21:58

clock-img

tančk

pencil-img

58

Jaz sem mela šampon in kremo od Mustele in ni pomagalo nič. Potem sem namazala ene 3x z Bepanthen mazilom ter razčesala in ne duha ne sluha več o temencah.

clock-img

24.05.2008, 22:02

clock-img

kati kati

pencil-img

673

reči prdiatru naj ti napiše recept za LOCOIDON CRELO-to je super stvar-pa še zastonj je-samo je samo na recept!
lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

clock-img

24.05.2008, 22:40

clock-img

livia

pencil-img

2395

S peno od Mustele

clock-img

25.05.2008, 07:28

clock-img

karmy85

pencil-img

339

Mi smo uporabljali šampon od Mustele za temenca.Nanesla na lasišče,sem pustila 1 minuto,pol ko sem to sprala,sem jo še fajn razčesala.Postopek smo ponovili še 2 dneva in temenc ni bilo več.user posted image
Mustela je zakon.user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2008, 08:01

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Mustela je res zakon šampon. Pri prvi nosečnosti sploh nisem vedla zanjo in sem uporabljala kot so rekli v MŠ mandljevo olje, katero ni pomagalo nič.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem