cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

temenca

clock-img

05.01.2006, 21:32

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Kdaj se nehajo delat temenca? Jih uspem odstranit, pa ne mine par dni, pa so spet nazaj. Pa se to sedaj že ponavlja 6,5 mesecev... Kljub temu, da se krtačimo redno...

clock-img

05.01.2006, 22:00

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Pri temencah pa bodi kar dosledna. Tudi pri enem letu so lahko še in če se jih ne znebiš, so prav tečna nadloga. Moja hčerka jih skoraj ni imela (sem ji pa vsak dan med kopanjem fino zdrgnila lasišče), potem sem jih pa odkrila pri 13 mesecih (ima zelo goste lase). Smo pri pediatrinji dobili losijon Belosalic, jo nekaj dni s tem mazali. potem pa dobro umili glavo (s šamponiranjem). In je šlo vse skupaj hvala bogu, doluser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

05.01.2006, 22:28

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem ji pred kopanjem kar zlila na glavo otroško olje, ji oprala glavo z otroškim šamponom (vse od Nivee), jo z brisačo zdrgnila in počesala z glavnikom za temenca (ali uši) - sta popolnoma ista - zelo gosta, dobiš pa jih tudi v drogeriji.  To sem naredila 2x in sva se jih znebili. user posted image Je pa res, da se znajo ponavljat. user posted image

clock-img

06.01.2006, 08:02

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Krtača za temenca - a je to kakšna posebna - ali krtača, ki je od Babylove pakirana skupaj z glavnikcem? Jaz imam namreč tako - ali je katera druga boljša? 

clock-img

06.01.2006, 08:10

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

ja, od Chiccota glavniček prav za temenca. Mislim, da se ga da dobiti tudi v Mercatorju.

clock-img

07.01.2006, 13:17

clock-img

Badeja

pencil-img

223

Midva sva jih odstranila z Bepanthenom. user posted image  Nam olje ni pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem