writing-img

temenca - katero olje?

clock-img

05.04.2008, 19:28

clock-img

vaney

pencil-img

2581

Naš dojenček je dobil temenca. S katerim oljem vašim dojenčkom zmasirate lasišče? Že večkrat sem slišala, da z olivnim oljem - a to kar z navadnim kuhinjskim olivnim oljem ali je treba kupiti kakšno posebno za dojenčke?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

05.04.2008, 19:32

clock-img

gajči

pencil-img

252

V lekarni kupiš prečiščeno olivno olje.

clock-img

05.04.2008, 19:39

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Nam je pomagala pena od Mustele, ki je prav za temenca. user posted image   Kupi se v lekarni. Nato sem mu vsak drug dan prala glavico in v roku enega tedna smo se jih rešli. Prejsmo pa skoraj dva tednamazali z oljem razčesevali, skos je bil masten... ma groza, s tem šampončkom gre pa res lepo. user posted image

clock-img

05.04.2008, 20:45

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Naša je tut mela temenca (sicer bolj malo hvala bogu), pomagalo pa je salicitno olje + šamponček od Mustele. Naslednji dan (ne lažemuser posted image ) je blo vse OK.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

05.04.2008, 21:35

clock-img

jajula

pencil-img

1191

a mustela ma šamponček samo za temenca? sem v lekarni vprašala, pa so mi dal samo eno mazilo, ki ga je treba dat na temenca zvečer in zjutraj oprat z blagim šamponom. pa sem gledala na njihovo spletno stran, pa ni blo nobenga šampona.

clock-img

05.04.2008, 22:07

clock-img

ROmama

pencil-img

494

Meni so punce svetovale šamponček od Mustele, pa ga v naši lekarni niso imeli. V lekarni mi je svetovala, da naj ga namažem z Riboderminom in je bilo v dveh dneh v redu, po enem tednu pa so se spet pojavila, tako da mu spet mažem.

clock-img

06.04.2008, 06:46

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mustela ima šampon v peni. Bomo pa sprobal danes, včeraj zvečer sem mu pa namazala s kremo od Mustele.

clock-img

06.04.2008, 12:45

clock-img

jajula

pencil-img

1191

kje v ljubljani ste pa kuple to peno?

clock-img

06.04.2008, 14:58

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

Salicilno olje in olivno olje. Oba kupljena v lekarni. Mešala sem pol/pol in lasišče namazala 5-10 min pred kopanjem.

clock-img

06.04.2008, 14:59

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Mustela je fajn, ja. Samo v enem obdobju je imel naš ful močna temenca, pa ni pomagalo nič. Takrat sem po nasvetu ene forumovke na debelo namazala lasišče z zmehčanim maslom in pustila čez noč pokrito s kapico. Je malo smrdelo, ampak pomagalo je pa ful - vse je šlo dol (razčesala sem z gostim glavničkom za temenca od Chiccota), pa ni se več ponovilo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

07.04.2008, 12:31

clock-img

tančk

pencil-img

58

Mene tud zanima glede temenc. Mamo Mustelino kremo, šampon v peni, pa nič ne pomaga. Mu namažem zvečer s kremo, zjutraj pa sperem z Mustelinim šamponom in nič. Pojma nimam, kaj naj še naredim.
Mogoče kakšen nasvet? Hvala in lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem