writing-img

temenca na čelu????

clock-img

16.05.2005, 18:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,

mojemu malemu sinku so se po čelu, v predelu obrvi, pojavile ene čudne rjavkaste luske, kot da bi se koza luscila v rjavi barvi :zmeden:
A je možno, da bi bila to temenca? Tudi na čelu?
Kako naj to odstranim?

Hvala
Lp, Naja

clock-img

16.05.2005, 18:31

clock-img

Anonimen

Ja, seveda so lahko temenca. Če jih na glavi ne čistite in odstranjujete redno, se lahko razlezejo tudi na obraz :(

Kaj storiti? Punce pravijo, da jih namažejo z oljem, pustijo čez noč in potem zdrgnejo. Več pa ne vem, ker moj ni imel nikoli temenc

P.S. Spravi jih stran, preden greste naslednjič v posvetovalnico, da te ne bo kdo okaral.

clock-img

16.05.2005, 18:40

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Po glavi jih nima, samo tam po čelu so se pojavila.

N.

clock-img

16.05.2005, 18:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.05.2005, 19:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Kolkor vem (oz. sem slišala) temenca postanejo po določenem času, če jih ne odstraniš takoj, rjavkasta :zmeden: .
Ja, namazat z oljem in čez čas (najbolje zvečer - zjutraj) podrgnit preč - lahko s pleničko, krtačko za lase... potem pa fajn spereš. Verjetno boš morala postopek par dni ponavljat...da gre vse preč in se nadloge dokončno znebiš.

LP

clock-img

16.05.2005, 19:52

clock-img

Leni72

pencil-img

138

Naša je tudi imela temenca v obrveh. Sem z oljem namazala, pa s cotko dol spravla (+ rahlo z nohti). 2x al 3x sem ponovila. Zdaj se je ta nesreča spravla pa na glavo. Bijemo boj naprej!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem