writing-img

temno rumene kepe ! v skrbeh

clock-img

16.11.2007, 15:27

clock-img

Anonimen

sem konec 7 tedna. do sedaj sem imela vedno povečano belo, prozorno ali rahllloooo rumeno sluz, danes pa ko sem se obrisala, tri zelo temno rumene strjene kepe sluzi.  ne tekoče, ne raztegljive, ampak prav večje trde kepe. mogoče katera ve, če je to znak za alarm? ste imele podobno? hvala

clock-img

16.11.2007, 15:33

clock-img

Anonimen

Jaz sem imela celo nosečnost grozen bel tok... od ene skrajnosti do druge. Vmes sem imela tudi kepe (očitno belega toka), bele ali pa rumene. Prav grozno je bilo za videt in moteče tudi; včasih sem jih kar čutila, kako padajo iz mene. Celo nosečnost sem imela dnevne vložke... sem jih porabila več, kot če bi imela menstruacijo. Ginekolog mi je rekel, da če ne smrdi ali pa če ni zelenkaste barve, da ni razloga za paniko.

Če se ti bo ponovilo, pokliči svojega ginekologa, da se ne boš sekirala.

clock-img

16.11.2007, 15:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Tudi jaz se ubadam s tem izcedkom vsako nosečnost. Kak dan je več, kak dan je manj. To pač moraš sprejet kot dejstvo. Lahko gre pa tudi za vnetje. Če bi te še srbelo in peklo, pa pojdi do G, da ti da zdravilo.

clock-img

16.11.2007, 17:18

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

To so pač razni izcedki-glivice.Pojdi do G ,če ne boš imela  vkratkem pregleda in ti bo dal kakšne vaginelete ali pa kremo

clock-img

16.11.2007, 22:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Poskusi s canestenom ali jogurtom.

clock-img

16.11.2007, 23:21

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

tudi mene to zanima! Skoz imam zelo močan beli tok, pred parimi dnevi pa sem imela take grudice in par db+ni je bil take rumenkaste barve, 4 dan pa sem imela kučke teh grudic in malo zelenkaste barve, pa srbelo me je. Sedaj , po dveh dneh pa skoraj spet normalno tudi srbi skoraj ne in je samo še močan tok. Pregled pa imam šele naslednji torek (27.). Ali bi morala prej H G ali ni razloga za paniko?

clock-img

19.11.2007, 17:11

clock-img

jazabel

pencil-img

92

Ojla!
Pri meni je blo podobno. G. pravi, da ni panike. Dal mi je en Canesten in to je to. Pride in gre.
Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem