writing-img

temno zeleno blato

clock-img

18.08.2005, 11:03

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Kaj to pomeni???

Anej je star 2 meseca, se ne dojimo več, do včeraj sem mu dajala Amptamil 1, pa je imel ful krče, zato sem mu dala Bebo proti krčem.. včeraj je pojedel 2 obroka, pa danes 2, samo sem mu pri ta zadnjem obroku dala najprej čaj za pit, da ga ne bi zaprlo (ker ta hrana proti krčem rada zapira), pa nato hrano.. Pri Aptamilu nikoli ni bil problem za kakat (samo ti krči!! :hudicek: )..

Da ne bom iz tega naredila prevelike klobase.. Na moje veliko presenečenje je takoj po zadnjem obroku kakal - mehko, vendar temno zeleno blato.. Vročine nima, pa tudi se mi ni zdelo, da bi imel drisko..

Zakaj je sedaj zelene barve?? Ker sva menjala hrano? Hrano sem menjala že 1x prej (namesto Aptamila 1 sem mu dala Hipp 1, pri katerem je tudi imel manj krčev, vendar ga je totalno zaprl :( ), ampak takrat ni imel zelenega blata..

Bi morala k pediatrinji???? Drugače je čist normalen? Zaenkrat se še ne upam preveč veselit, ampak danes zjutraj sem fenomentalno dobre volje, ker ga še ni nič šraufalo (drugače ga pa ful) in sedaj spi kot angel, prej ga je pa non stop bubalo :((

Držte pesti, da bo gratalo...

LP

B.

clock-img

18.08.2005, 11:06

clock-img

Anonimen

Kolikor se spomnim, so rekli, da je zeleno blato pobezano s krči:zmeden2:

clock-img

18.08.2005, 11:09

clock-img

Anonimen

Mi smo tudi imeli tako, ko smo menjali hrano.:)

clock-img

18.08.2005, 11:19

clock-img

Anonimen

Ja, če je blato zeleno, potem so krči.

clock-img

18.08.2005, 11:23

clock-img

Janika

pencil-img

307

kako pa kaj z ad3 kapljicami napredujete
pri nas smo stari cca toliko kot pri vas, pa smo krče dobili ker smo ad3 preveč hitro stopnjevali, sedaj pa to bolj pocasi delamo

clock-img

18.08.2005, 13:21

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Moj ima tud zeleno blato pa nima nobenih krčev. Pije pa mleko Beba (kadar ga pije). eni pravijo tudi da je to zaradi železa ki je dodano v teh adaptiranih mlekih.

LP tina

clock-img

18.08.2005, 15:28

clock-img

ikica

pencil-img

19

LP!
Nič ni narobe,moja pikica je stara 10 mesecev in pije mleko beba in ima skozi petrol zelen kakec to je od mleka.Na začetku sem tut jaz paničarla.Tak da po bebi je pač tak kakec!
LP Ikica

clock-img

18.08.2005, 16:35

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

naš Žiga je tudi dobil takšno blato takoj, ko smo začeli dodajati :zmeden: zoprno. Kakor hitro se dlje časa samo dojiva, je blato spet normalno zlato rjave barve.
v:rozica:

clock-img

19.08.2005, 19:04

clock-img

Talči

pencil-img

446

Moj Žiga je star 10 dni in se izključno dojiva. Včeraj je imel tudi zeleni kakec, sem vse knjige obrnila, pa piše, da je to neprebavljena hrana. Patronažna mi je rekla, da sem mogoče kaj takega pojedla, da ni šlo normalno skozi.
Sicer pa v knjigi piše, da lahko dobijo tako blato tudi (in predvsem) otroci, ki se ne dojijo, če npr. hrana ni zmešana v čisto pravem razmerju ali če je presladka.
LP
Talči

clock-img

20.08.2005, 22:22

clock-img

vanja_1

pencil-img

20

Moj Jan Vid (skoraj 7 mesecev) ima tudi že lep čas zelen kakec. Takšne barve je postal ko je zače piti mleko Beba...pediater je rekel da ni nič narobe če je takšne barve. Z malim škratom pa je tudi vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem