writing-img

temperatura

clock-img

27.03.2008, 19:27

clock-img

Anonimen

a se ko zanosis temperatura telesa kaj spremeni na kako doloceno temperaturo?
npr.da ves da si nosec

clock-img

27.03.2008, 20:31

clock-img

julika

pencil-img

390

se ja.samo za to pa si pa moraš merit redno zjutraj bazalno temperaturo.mislim, da se samo tako opazi razlika v temperaturi.kolk vem se BT dvigne ko si noseč.čist natančno pa tud ne vem.

clock-img

09.04.2008, 17:36

clock-img

becky

pencil-img

335

bom tu vprašala: a je normalno, da se temperatura dviguje pred nepričakovano M? jaz sem jo imela od O do včeraj 36,8, danes pa 37,1. a je to mogoče znak  user posted image . aja, sem pa čist zdrava. tak da bolezen ziher ni.

clock-img

09.04.2008, 18:46

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Govorit je treba o bazalni temperaturi........ to je temperatura, ki se meri zjutraj še preden vstaneš v rektumu ali v nožnici. Meriti jo je treba nekaj mesecev, da vidiš če se nanjo lahko zanašaš, ker ta metoda merjenja bazalne temperature ne deluje pri vseh ženskah. Temperatura se za cca. 0.2-0.4 poveča 1-2dni po ovulaciji. Ovulacije se tako nikoli ne more napovedati za vnaprej ampak le za nazaj. Če ni nosečnosti ob koncu ciklusa ta bazalna temperatura pade nazaj na prvotno.

clock-img

09.04.2008, 18:52

clock-img

becky

pencil-img

335

hvala ancy, apmak to že vem. itak, da je to bazalna temperatura. mene zanima, kaj pomeni, če se dviga po O, ker jaz sem O imela okrog 31.3. (+- kak dan)

clock-img

09.04.2008, 19:06

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Dokler ostaja visoka - torej dokler ne pade pomeni, da je možnost za nosečnost.......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem