writing-img

temperatura

clock-img

03.03.2005, 21:01

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Taja je bla dons drugič cepljena. Prvič ni bilo nobene reakcije, dons se mi je pa zdel, da ima mal vročine. Sm jo zmerla kr z navadnim pod pazduho za silo, pa je pokazal 38,7. Vem, da morm odštet 0,5, pa me zanima, če je pol že kej kriza , če ma 38,2, a bi mogla kej ukrepat :zmeden:

clock-img

03.03.2005, 21:06

clock-img

lol

pencil-img

533

Raje joprevij in ji zmeri T v ritki bo bolj verjeten.Če bo 38,4 ji daj calpol...kar koli za zbijanje.

clock-img

03.03.2005, 21:06

clock-img

Willson

pencil-img

313

Če si ji merila pod pazduho ne smeš nič odšteti, ošteješ samo ,če meriš v ritki. Jaz bi ji dala 1/2 svečke kalpol.Znaki po cepljenju pa naj bi izzveneli po 48 urah. Seveda, pa povej to tvoji pedatrinji, ko boste imeli 3 cepljenje. Lp

clock-img

03.03.2005, 21:57

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Boga Taja! Ena :rozica: da bo hitro dobro!
mi mamo pa drug teden cepljenje. Me tud že mal skrbi, ker je bila že prvič kriza. Smo tolk jokal. Če bo pa še vročina... :((

clock-img

04.03.2005, 07:43

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ce je vrocina ji dal mal calpola za zbijat..drgac pa je pomoje dons ze ok in je slo zgolj za reakcijo..nas je po drugem cepljenju tud bruhal..po prvem se vedel ni da je kej blo :)

clock-img

04.03.2005, 08:35

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Evo Teja, prou maš, dons je že okej, še sreča:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem