cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

temperatura

clock-img

01.11.2010, 20:53

clock-img

Anonimen

Pozdravljene!
Sem tudi jaz ena izmet vas, SREČK NOSEČK!user posted image Eno vprašanje, ali kdo ve, če je tem. v nosečnosti (37C) nekaj normalnega? Sem noseča namreč 6. ted. in me ta vročino lovi že 14. dni! Res pa je, da sem bila še prejšni teden zelo prehlajena ( zdravil nisem jemala) in sem ležala cel teden. Pomarančke, mandarince,...... Ko sem ležala sem imela vročino 36.8C - 37.2C, to je bila verjetno posledica prehlada!
Hvala za vaše odgovore in mnenja!!!user posted image

clock-img

01.11.2010, 20:56

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Da je

clock-img

02.11.2010, 09:04

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

za moje pojme nisi imela vročine, ampak normalno telesno temperaturo. 37 stopinj pa res ne morš smatrat kot vročino, ker je še vse v okviru normalne telesne temperature.

clock-img

02.11.2010, 12:55

clock-img

pizmek

pencil-img

98

Tudi js imam zdaj v nosečnosti temperaturo 37stopinj, ko sem prej skoz imela 36.7, 36.8..in še sama zdravnica, ko mi je 1x merila, je rekla da je to čisto normalno, da se ti v nosečnosti malo poviša....brez skrbi!user posted image

clock-img

02.11.2010, 13:44

clock-img

UOBERC

pencil-img

134

hvala, pupe! pa srečno še naprej!

clock-img

10.11.2010, 11:13

clock-img

liamm

pencil-img

12

Sicer jaz nimam povišane temperature, sem pa slišala, da se to večkrat zgodi in da je popolnoma normalno, tako, da brez panike...Lepo se imej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem