cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

temperatura

clock-img

05.11.2010, 19:34

clock-img

Anonimen

mogoče malo hecno vprašanje,ampak kaj mislite,da pomeni: delava na otročičku,menstruacija mi zamuja pet dni,merim si pa vsak dan bazalno temperaturo in zdej jo imam že tri dni 37.7,spodaj vaginalno,joj,ko bi imela pogum test narest,prosim kaj ve mislite,sem mogoč noseča...

ja verjamem,da bo mogoče kateri trapasto vprašanje,ampak se vsem iskreno zahvaljujem za katerikoli odgovor ali mnenje,test bom pa zjutraj naredila...

clock-img

05.11.2010, 20:23

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Jest bi ti svetovala, da test naredišuser posted image  Če niuser posted image  in je BT še vedno dvignjena, si pa na dobri potiuser posted image

clock-img

05.11.2010, 20:28

clock-img

Anonimen

joj hvala smeška,sem tako težko pričakovala en odgovor,hvala ti...user posted image user posted image

clock-img

06.11.2010, 12:16

clock-img

Anonimen

Anonimna: res upam, da si danes zagledala plusekuser posted image Dobra si, da si zdržala 5 dniuser posted image Jaz sem delala test 2 dni pred M in sta bili user posted image user posted image Držim pesti in srečno!

clock-img

06.11.2010, 12:27

clock-img

smeška83

pencil-img

282

No, kako je blo?

clock-img

06.11.2010, 13:30

clock-img

Anonimen

joj nimam pojma,,čisto,ampak čisto rahla črtica je bila,tako,da bom čez dva dni ponovila test,upam,da je to to....

clock-img

06.11.2010, 13:50

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

kteri dan po ovulaciji pa si? če imaš normalne cikluse in si nekje 16 dan po O potem si na dobri poti....

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

06.11.2010, 14:05

clock-img

Anonimen

15.10. sem imela ovulacijo...user posted image

clock-img

06.11.2010, 15:35

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

15.10. sem imela ovulacijo...user posted image

mislim, da znaš zagledat pluska na testu....poročaj

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

clock-img

06.11.2010, 18:16

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem