cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

temperatura vode v bazenu

clock-img

24.03.2008, 19:38

clock-img

onur

pencil-img

2700

Živjo. Sem že včeraj spraševala po kopanju v bazenu med nosečnostjo. Vem, da se odsvetuje savna, zaradi pregretja. Zanima me pa koliko stopinj naj bi imela voda v bazenu (priporočljiva zgornja meja)?

clock-img

24.03.2008, 19:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2008, 08:00

clock-img

_katja_

pencil-img

809

Živjo!

Teorija pravi, da je najbolj primerna voda od 28-32 C. Pri tej temperaturi ni možnosti pregretja ploda.  Kot pa je že hruška debeluška rekla, whirpoolov se je treba izogibat.  Glede savne je pa tako, da tiste nosečnice, ki so pred nosečnostjo hodile, lahko hodijo še naprej, ampak v manjši meri. Enim zelo paše. Je pa najboljše onur, da se posvetuješ s svojim ginekologom.

lp
Katja

clock-img

25.03.2008, 10:07

clock-img

zp

pencil-img

132

za savno v nosečnosti pravijo, da ne škodi, če ne pretiravaš ... recimo greš noter samo za par minut in telesa ne pregrevaš, 10 minut v finski (80 -90 stopinj) naj bi bilo pa preveč.. opcija je recimo tudi turška savna-parna, kjer temperatura ne gre čez 50 stopnij, lahko pa  zaradi vlage težje dihaš.. najboljše, da poslušaš svoje telo in ko ti ne paše več šibaš ven....

uživaj

clock-img

25.03.2008, 10:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mene pa zanima...kašne tampone moraš imeti za plavanje? navadne al so kakšni posebni?? user posted image  res ne vem, zato se ne smejat. user posted image

clock-img

25.03.2008, 11:11

clock-img

onur

pencil-img

2700

za tampone sem prebirala, da so plavalni in jih kupiš v lekarni

clock-img

25.03.2008, 11:32

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hvala!! user posted image

clock-img

25.03.2008, 11:57

clock-img

_katja_

pencil-img

809

Sanolabor tudi drži tampone za nosečnice.

lp
K

clock-img

25.03.2008, 11:59

clock-img

zp

pencil-img

132

pa muller tudi.... mislim da se jim reče santa protect, so pa prepojeni z vazelinom...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem