cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

terme Ptuj

clock-img

11.07.2010, 21:41

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

ojla

razmišljamo,da bi šli za ene par dni v toplice.
a je ktera že bla v apartmajčkih v termah Ptuj,kjer lahko koristiš še pol penzion?
prosim za kak info...
Do zdaj smo vedno hodili v čatežke,zato me malo skrbi,koliko je v ptujskih teh vodnih igral,pa to.....

al nej gremo raj v terme 3000...sam tam mormo pol v hotel.

............ja,takle mamo..;)

clock-img

11.07.2010, 22:10

clock-img

janastar

pencil-img

60

Oj!
Terme Ptuj imajo ogromno toboganov, reko, valove,...res veliko stvari. Je tudi veliko trave in precej dreves- tak da če prideš pravočasno imaš senco. Kolikor se vozim mimo, vidim da so apartmaji nekaj čist solidnega- prej zastareli.- tak zgleda od zunaj. Drugače pa mislim, če ne kompliciraš je čisto ok.

clock-img

12.07.2010, 19:25

clock-img

donna22

pencil-img

2185

http://www.terme-ptuj.si/home.php

Tudi po moje, če ne kompliciraš, je čisto okej.

Glede vodne zabave pa, kot je napisala predhodnica - je polno vsega, tako za otroke kot za odrasle. Mi smo blizu doma in se hodimo kdaj pa kdaj kopat, pa je prav fajnuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem