writing-img

terme olimje

clock-img

21.01.2008, 11:20

clock-img

ticika

pencil-img

108

Zdravo,
mi lahko katera pove, koliko je oddaljena vas Lipa od Term olimje. Ne vem ali bi se odločila za aparthotel ali samostojen apartma.
lp in hvala

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

clock-img

21.01.2008, 11:27

clock-img

daysi

pencil-img

249

Lipa je v zraven term, tako da se ti ni potrebno voziti. Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

clock-img

21.01.2008, 12:09

clock-img

Anonimen

Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

Jaz tudi. To pa zato, ker je apart hotel povezan s termami (s podzemnim hodnikom), tako da se ni potrebno potem vsakič tako oblačit.

clock-img

23.01.2008, 21:52

clock-img

biga

pencil-img

838

Pa ima katera izkušnjo z najemom apartmaja v Aparthotelu? Če ja, naj mi se prosim javi preko ZS, imam nekaj vprašanj glede bivanja.

clock-img

23.01.2008, 21:54

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Terme Olimia so. In ja, mi imamo ful izkušenj.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

24.01.2008, 12:20

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

Aparthotel so apartmaji v hotelu. Edina prednost je pač samo ta, da se ne rabiš zadekat, ko greš iz bazena. Je pa dražje bivat v aparthotelu kot v vasi Lipa.

mi smo bili vedno v Lipi in nimam pripomb. Smo malega zadekali (sicer šele pred izhodom) in dali v voz pa je zunaj v sekundi zaspal. Jaz v tem ne vidim problemov, itak pa ne greš takoj iz vode ven, ampak se še malo na suhem poigraš  (imajo mini igralni kotiček) kaj poješ in greš ven.

Vem pa še za ene druge apartmaje, ampak pride dražje, ker moraš plačevat še bazen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem