writing-img

termo posodice za hrano

clock-img

25.09.2008, 11:11

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

A morda katera ve, kje bi lahko nabavila manjše termo posodice za hrano - take, da bi lahko shranila vnaprej kuhan obrok za našega 11-mesečnika in ga vzela s samo, ko gremo kam naokoli? Doslej sem uporabljala Avnetove posodice, ampak se hrama v njih hitro ohladi.

Hvalauser posted image

clock-img

25.09.2008, 11:17

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Danes je prišla reklama od špara in notri so tri različne dimenzijeuser posted image

clock-img

25.09.2008, 11:22

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Jaz sem kupila pa Aventovo termo torbo (imaš v modri, rdeči in črni barvi). Ker imamo tudi mi Aventove posodice, flaške, dude ipd. vse lepo noter paše. Drži pa toploto/hlad nekje 4 ure.

Lp

clock-img

25.09.2008, 11:35

clock-img

rumenasoncnica

pencil-img

112

Hokejistka, a posodice ziher pašejo noter? Jaz sem tudi to gledala, pa me je prodajlka v BC prepričevala, da je termo torba premajhna....mi jo lahko opišeše - je to tista okrogla torbica ali kaj večjega?

clock-img

25.09.2008, 11:38

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Jaz imam v mislih takšnole:

http://soncek.si/si/philips-avent-7603-termalna-torbica-rdeca-i2503.shtml

Nam se dobro obnese.user posted image
lp

clock-img

25.09.2008, 14:39

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Ja, spar ima fajne posode termo. Jaz sem uporabljala termos (iz inoxa) lonček za kavo in je bilo tudi super.

clock-img

02.10.2008, 22:40

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz dam aventov lonček v Mam-ovo termo posodo. Gre komaj komaj not, tako, da me prav zanima kaj je to kar imajo v Sparu. A lahko katera opiše, da bom vedla kaj kupovat? Zdaj, ko no zima, ne bo za dajat niti malice zunaj, ker se bo hrana čisto ohladila na temperaturo okolja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem