writing-img

termus za Aventovo stekleničko

clock-img

30.04.2014, 19:59

clock-img

Jana345

pencil-img

4

Zivijo, kdo mi zna povedati oz.svetovati kaksen termus uporablate za aventovo steklenicko oz.kako prakticirate ce greste nekam ven in nesete s seboj steklenicko z mlekom.

clock-img

30.04.2014, 20:29

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Mleka nisem nikoli nosila pripravljenega, ker si nisem upala, se posebej poleti, ko je res vroče. Imela sem dozirne posodice in termosko s toplo vodo.

< Sporočilo je popravil nusi -- 30.4.2014 20:32:36 >

clock-img

01.05.2014, 16:41

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

Mleka nisem nikoli nosila pripravljenega, ker si nisem upala, se posebej poleti, ko je res vroče. Imela sem dozirne posodice in termosko s toplo vodo.

Enako. Jaz sem kupila tisto plastično posodico s tremi prostorčki, kamor sem odmirla količino ( da nisem celga poka nosila s sabo) in trermus z vročo vodo. Kasneje, ko sem ugotovila, da to ohlajanje lahko ful traja in če je dete lačno je to ojej pa še eno flašo s prekuhano hladno vodo.

Sicer imam od Aventa termo torbico, kamor lahko spraviš stekleničko ampak sem jo uporabljala zgolj za čaj, da je ostal topel (mlačen) dalj časa, če smo kam šli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem