cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tesnoba

clock-img

17.08.2005, 10:56

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kko si pomagate, kadar čutite tesnobo.
Meni je prav grozno!
A mislite, da je kaj povezanos ciklusom?

clock-img

17.08.2005, 11:00

clock-img

Anonimen

Pri meni ponavadi s ciklusom mesečne plače :)-

Kako si pomagam? Ponavadi imam v mislih bližnje, ampak res bližnje lepe stvari, ki me čakajo. Včasih mi je dovolj že kakšen film, ki ga potem čakam ves dan, danes npr. fuzbal Brazilija Hrvaška, včasih je dovolj samo, da posije sonce, si kaj lepega kupim...no, na tak način. Sicer pa ponavadi kmalu mine, kak dan, pa je mimo. Upam, da bo pri tebi tudi ;)

clock-img

17.08.2005, 11:02

clock-img

Anonimen

A dans je tekma. Kolk bo noro v Splitu.

Jest sem se takim napadom skušala izognit tako, da sem hodila spat k bivšemu možu.

clock-img

17.08.2005, 11:11

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mene pa zanima kako to zgleda ko čutiš tesnobo:zmeden2::zmeden:

clock-img

17.08.2005, 11:14

clock-img

Anonimen

Jaz grem ponavadi ven na sprehoda ....sama s psom. Za kako uro ali dve. Pomaga.

clock-img

17.08.2005, 11:16

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa res me zanima, ker sem se že večkrat spraševala kako to zgleda a te je strah al depresija al kaj????:zmeden2::zmeden2:

clock-img

17.08.2005, 11:20

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Odvisno, s čim je ta tesnoba povezana. Verjetno je treba najti vzrok in rešitev:zmeden2:

clock-img

17.08.2005, 11:24

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tišči v prsnem košu, kot da ne moreš dihat. Ni mi do pospravljanja, nič me ne gane, nekoristno se počutim ... Mlahava, težko govorim, kaj čutim ...

clock-img

17.08.2005, 11:32

clock-img

Anonimen

Jah tesnobo vsak nekako drugače občuti. Jaz jo ponavadi tako, da me tišči pri srcu, kar ne da mi dihat, žalostna sem, kar smilila bi se sama sebi in jokala...ampak se ne dam. Zato raje pustim vse skupaj in se odpravim ven na sprehod. V naravo. Da sem sama s seboj. In meni to najbolj pomaga.
Itak se pa to zgodi enkrat ali dvakrat na leto.

clock-img

17.08.2005, 11:33

clock-img

Anonimen

No mene je bilo strah. Fuuuuul strah. Tko nekako kot pred maturo ali kakšnim izpitom. Tiščalo me pa ni okol srca, ampak me je zvijalo v trebuhu. Ampak me je bilo res ful strah. In to kar tako iznenada, brez vzroka ali kakega zunanjega dražljaja.

clock-img

17.08.2005, 11:41

clock-img

Anonimen

kaj je to tesnoba? zakaj pa to pride? česa vs je pa strah? js tega sploh ne poznam?? česa bi me mogl bit pa strah?

lp, lara

clock-img

17.08.2005, 11:46

clock-img

Anonimen

Lara točno to sem se jest vprašala, ko se mi je prvič to zgodilo. Imela sem VSE. Delo, faks sem uspešno zaključevala, imela sem krog ljudi, ki so me imeli radi in jim je bilo mar zame, stanovanje sicer ni bilo moje, je bilo pa ziher. Imela sem vse in bilo me je strah - česa - NIMAM POJMA, sigurno pa ne tega, da bi to izgubila. Pomirila sem se edino v postelji pri bivšem možu.

clock-img

17.08.2005, 11:57

clock-img

Anonimen

Jaz poznam vzroke. Takrat ni in ni prišlo do zanositve. In je bilo hudo...
Odkar imam Filipa se mi je to zgodilo samo enkrat-kar ustrašila sem se, da bo kaj narobe,da se mi bo kaj zgodilo, ali pa njemu...ma verjetno preveč razmišljam :zmeden2:

clock-img

17.08.2005, 12:28

clock-img

hruškica

pencil-img

140

Ja, tudi jaz poznam to, čeprav se v zadnjem letu to zmanjšuje. Takrat pa me je stiskalo v prsih, srčni utrip se mi je ful povišal, tudi ko sem ležala pri miru. Tudi pri meni je bilo to predvsem v tistem letu, ko nikakor nisem mogla zanosit, pa še malo sem bila potem v dvomih o partnerjevi zvestobi. To se zgodi ponavadi ob takih večjih skrbeh in dvomih, ki se porajajo v nas samih. Najbolj pa pomaga edino sprehod v naravo, hribe, s psom, da vsaj za kako uro pozabiš na vse. Ponavadi pa tudi tesnoba hitro mine, nič se bat.

clock-img

17.08.2005, 12:33

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Tudi jaz imam napade tesnobe. Takrat se pojavi tudi nespečnost. Meni pomaga dihanje in pa sprehod.

clock-img

17.08.2005, 13:04

clock-img

dory

pencil-img

8852

mene tud daje...sam pomoje mam povezano to se z nosecnisko depresijo...kaj pomaga...dva dni sem corava pol pa se kar samo zrihta...spet do naslednjic :(

clock-img

17.08.2005, 13:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

aja pri meni se takrat pojavi nespecnost, crne misli, samozavest pade na minimum...se dober da mam mulca,k mi pricara nasmeh na obraz tud v najtezjih trenutkih ...

clock-img

17.08.2005, 13:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

a ja tesnoba pol enako depresija al kaj :ups::ups:

clock-img

17.08.2005, 14:46

clock-img

Anonimen

depresija je bolezensko stnje, kar (menda) napadi tesnobe niso.

clock-img

17.08.2005, 20:34

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Znaki depresije so:
samomorilske misli
neješčnost
vdajanje alkoholu, drogam...
nespečnost ali preveč spanja
brezvoljnost...
Obstajajo tudi zdravila. Moj fant jo ima in ni luštno.

clock-img

06.08.2007, 14:28

clock-img

tejka**

pencil-img

99

Čao punce, tudi sama imam težave s tesnobo, včasih tudi kak panični napad. Tudi sama te težave rešujem s športom, z naravo...v glavnem z aktivnostjo.

Zdaj sem pa zanosila in me je strah, da te stvari lahko vplivajo na plod.
Pomagajte mi prosim mamice s tem težavam, kako ste preživele nosečnost .....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem