writing-img

test..

clock-img

17.09.2008, 10:25

clock-img

Anonimen

user posted image mi zamuja 4 dni,všeraj sem delala test..vendar je bil negativen. ne vem a je možno da sem delala še prehitro test in še nimam user posted image hormonov, al pa siha dela in mi zato zamuja.
se pa bojim spet ponovno delat test ker me kar v slabo voljo spravi ko je negativni.user posted image
kaj svetujete?

clock-img

17.09.2008, 10:26

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Da počakaš še par dni in ponovno narediš test. Sicer pa bo čez 9 m vse jasno, če prej ne.

clock-img

17.09.2008, 10:43

clock-img

Anonimen

ja hvala za tolažbouser posted image

clock-img

17.09.2008, 10:44

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja hvala za tolažbouser posted image

Aja, ti rabiš tolažbo? Potem pa tako povej user posted image  Evo user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2008, 11:29

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

sta samo dve možnosti..ali si test delala prehitro oz nimaš dovolj nosečniškega hormona..ali pa nisi noseča in ti user posted image  zamuja, razlog za to je lahko stres ali pa kaj drugega...
test ponovi čez 3- 4 dni, če seveda prej ne dobiš user posted image

clock-img

17.09.2008, 22:13

clock-img

ursula3

pencil-img

62

tudi meni zamuja že 10 dni pa neg. test. Če ne dobim user posted image bom test ponovila...anonimen ne bodi slabe volje za neg. test... user posted image   časa ne moreš prehitevat. Držim pesti,  da ti uspe... probaj uživat v user posted image user posted image , ne obremenjuj se s strahovi, da ne moreš zanosit...

lp u

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem