writing-img

test

clock-img

11.08.2008, 19:22

clock-img

Anonimen

Spet eno bedasto vprašanje, ki ga bo razrešil le čas ampak moram napisat. Je možno, da bi bc pokazal rahlo user posted image , cb pa takoj z naslednjim urinom-. Test delan 3 dni pred user posted image .

clock-img

11.08.2008, 19:26

clock-img

murkica

pencil-img

2075

CB je veliko bolj točen kot BC. Vendar nikoli se ne ve. Tudi na testu piše, da je točen prvi dan izostanka M. Tako, da počakaj še te tri dni in ponovi test!!! Želim ti seveda, da zagledaš user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

11.08.2008, 19:50

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Saj bom ponovila test zjutraj. A mora bit pri cb široka črtica? Men se je naredila vodoravna tako tanka, kot bi jo z tehničnim svinčnikom narisal. Verjetno bi morala biti debelejša.

clock-img

11.08.2008, 20:25

clock-img

blanč

pencil-img

3419

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Saj bom ponovila test zjutraj. A mora bit pri cb široka črtica? Men se je naredila vodoravna tako tanka, kot bi jo z tehničnim svinčnikom narisal. Verjetno bi morala biti debelejša.

ha, ha, ha, tolk o anonimnostiuser posted image

clock-img

11.08.2008, 20:42

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

ha, ha, ha, tolk o anonimnostiuser posted image

Blanč, blanč, blanč. user posted image

Potrpi še 3 dni, boš bolj sigurna. Al pa vsaj do 13.8. Jaz držim pesti, da bo potem druga črtica bolj vidna. user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  

clock-img

11.08.2008, 21:21

clock-img

blanč

pencil-img

3419

Če se moram začet špikat, pa bi bla rada 100% da nisem user posted image , saj verjetnost je majhna, obstaja pauser posted image

clock-img

11.08.2008, 22:43

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Pri meni je bila druga fuuul tanka, rahla, pa sem bila potem noseča.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

11.08.2008, 22:49

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Če se moram začet špikat, pa bi bla rada 100% da nisem user posted image , saj verjetnost je majhna, obstaja pauser posted image

te zastopim. Sem jaz tudi kar tri teste naredila pred postopkom, ki jih prej v treh letih nisem.
Bi pa res bilo fino, da ti v sredo zjutraj pred prvo špiko, na testu pokaže user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 07:43

clock-img

blanč

pencil-img

3419

jp, fajn bi blouser posted image

clock-img

12.08.2008, 07:51

clock-img

spps

pencil-img

14046

blanč,držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

12.08.2008, 09:15

clock-img

cati

pencil-img

823

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spet eno bedasto vprašanje, ki ga bo razrešil le čas ampak moram napisat. Je možno, da bi bc pokazal rahlo user posted image , cb pa takoj z naslednjim urinom-. Test delan 3 dni pred user posted image .

Ja je možno ker je še vsebnost bhcg v urinu nizka in ga v naslednjem ni bilo dovolj. Močnodržim pesti da naslednjič vidiš močni user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem na 2 dni delala teste ker je bila prvič zelo slabo vidna črtica čez dva dni že bolj potem pa še bolj sedaj pa sem 14 t user posted image user posted image

clock-img

12.08.2008, 17:58

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Upam, da ugledaš + user posted image user posted image user posted image user posted image ...no to je moj prvi pozitivni CB test lanskega leta user posted image ...za tem je črtica postajala vedno bolj močna in debelejša user posted image

user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem