writing-img

test

clock-img

24.08.2005, 10:38

clock-img

Niovi

pencil-img

111

Pozdravljene,

Po vseh testih, ki sva jih z možem opravila, ni bilo uspeha. Čakam še na laparo in histero.
Včeraj sem šla na PCT in niso našli niti ene semenčice v nožnici.
Se je mogoče že katera srečala s tem? Kaj vpliva na to? Mogoče kislost nožnice? Se da kaj poboljšati s prehrano?

clock-img

24.08.2005, 10:47

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

A PCT še delajo?
Sem slišala, da so to že opustil, ker nič ne pove, lih zato, ker semenčeca nimajo kaj delat v nožnici.... ker grejo lepo v jajcevod in tam čakajo jajčka :bravo:

Nč sekirat!

Mijavček:muca:

clock-img

24.08.2005, 10:50

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Če mene vprašaš bi bile potem vsaj mrtve semenčice in ne nič semenčic.:zmeden:

clock-img

24.08.2005, 10:55

clock-img

Niovi

pencil-img

111

Ja delajo... še enkrat moram drugi mesec :zmeden: ... vmes ko čakam na laparo in histero.
Folikli so vidni 2 ta mesec :love: ... vsi ostali testi so bili bp. Tudi **plavalci** so ok. Že 3x na testu in vse v mejah normale.
Zato mi ni jasno, kako da ni prav nobenega :zmeden: ....sicer je dr. rekel, da to nič ne pomeni... ampak vseeno.
Sem pomislila, da je mogoče v zvezi s kislostjo nožnice in da pomorim vse spermije s tem. Neprijazno okolje...

clock-img

24.08.2005, 11:00

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Ma ne!!, jest ti pravim, da odplavajo v jajcevode.
Sej ti je dr rekel, da to nič ne pomeni. Če se ti da, poglej na med.over.net v iskalniku pod postkoitalni test, men se zdi da se je o tem govorilo enkrat že dolg nazaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem