writing-img

test CB ali je + ali je -

clock-img

11.08.2014, 17:35

clock-img

Nastya33

pencil-img

3

Danes sem naredila test CB in sem kar malce zmedena nad rezultatom..ne vem točno ali naj to smatram za pozitivno ali za negativno..zato ko sem bila noseča s prvim otrokom, je bil križec očiten, drugič tudi..zdaj v tretje sem pa kar v dilemi..itak grem konec tedna na krvni test, samo da do takrat vsaj malo vem, da se ne bom brez veze mučila..prilagam slikico..upam, da jo znam..

clock-img

11.08.2014, 19:54

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Jaz vidim plusek user posted image čestitke

clock-img

11.08.2014, 19:56

clock-img

nunalie

pencil-img

75

Čestitke, tudi jaz vidim plusek! user posted image Srečno še naprej!

clock-img

12.08.2014, 08:31

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Jaz tudi vidim plusek user posted image user posted image

clock-img

19.08.2014, 19:43

clock-img

womanpolice

pencil-img

2304

jst ne vem kaj tukaj ni jasnega.... Čestitke!!!

clock-img

23.08.2014, 13:11

clock-img

Nastya33

pencil-img

3

Naj se sedaj še javim..ja res je bil plusek..tudi na krvnem testu je pokazalo..sem v 8 t nosečnosti..bila tudi že na prvem UZ..za 1x je vse ok..user posted image user posted image

Hvala vam !! ja kr ne morem verjeti,da bomo imeli 3 user posted image sem še kar mal v šoku..

clock-img

25.08.2014, 09:33

clock-img

maja2014

pencil-img

250

Čestitam! user posted image

clock-img

15.10.2014, 17:47

clock-img

Neza007

pencil-img

306

Cestitke user posted image Jst sem pa nova tuki gor in upam,da mi cez tri dni tud pokaze tale +. Ce bo bo ratalo v prvo. Zej nevem a je v moji domisljiji ampak prsa me ful bolijo,in tud nekam se mi zdijo vecje,pravtako partnerju :). Ker sem nestrpna sm naredila ze test,ampak ocitno mal prezgodej no al pa pac ne. Me pa mal skrbi ker nimam lih redne menstruacije ampak tam med 29-35 dni,tko da nism cist zihr da sva troflna ovulacijo,je pa res da sva bila un cas kar aktivna :). Upam da bo, sem optimisticna :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem