writing-img

test Romed

clock-img

18.03.2007, 09:49

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Zdravo punce!
Jaz sem zadnjič pisala, da imam čudno menstruacijo in če glede na to možnost nosečnosti.
No jaz sem vseeno naredila test danes zjutraj. Kupila sem test Romed, pokazal je eno (kontrolno) rdečo črtico in eno tanko roza. Zdej mi ni pa nič več jasno. A ima kakšna izkušnje s tem testo, je zanesljiv; bi morala črtica biti bolj vidna?

clock-img

18.03.2007, 09:59

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Uporabila sem sicer drug test, a sem tudi najprej zagledala rahlo črtico, no julija pa bom postala mamica. Tako da mislim, da si tudi ti srečka nosečka.
ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image
Pa lepo nosečnost in zdravega otročka! user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 10:25

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ja, načeloma je res tako. Bleda črtica pomeni nosečnost. Ponovi test še enkrat s katero koli znamko testa jutri z jutranjim urinom, pa boš dobila potrditev!
Čestitke! user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

18.03.2007, 10:32

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem ta test 2x uporabila in rezultat je bil kot pri tebi in zdaj sem že 2x mamica!
torej,čestitkeuser posted image user posted image

clock-img

18.03.2007, 19:14

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Hvala za odgovore. Bom jutri še enkrat naredila  s kakšnim drugim testom. Sem kar malo skeptična, nekje sem prebrala, da je Romed pokazal tanko črto v času ovulacijeuser posted image

clock-img

19.03.2007, 18:31

clock-img

bambi.t

pencil-img

58

Joj, kakšen dan! Ma po včerajšnem testu, sem se kar preveč sprijaznila z mislijo, da bi kaj blo. Danes mi je BC mini pokazal - . Sicer če realno pogledam bi blo že zlo čudno, da bi bila user posted image , glede na krvavitev (menstruacijo) ki sem jo imela. Ne vem samo zakaj je bla včeraj tista črtica - ovulacija!!???

Jah nič, čeprav še ne delava načrtno na user posted image  me je vseen mal potolklo tole.

clock-img

20.03.2007, 12:18

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

bambi.t
...žal mi je da se je tko razpleto...
...ko bosta pa načrtovala, pa vema želim, da čim prej ugledata user posted image ...

l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem