writing-img

test in kg

clock-img

11.04.2008, 18:56

clock-img

Anonimen

Hoj.

Mene pa zanima zakaj enim test pokaže pozitivno že prvi dan izostale menstruacije, drugim pa šele 14 dni ali več po izostali menstruaciji. Je to mogoče povezano kaj s telesno težo (npr. če si močnejši nosečniški hormoni dlje časa rabijo) ? Jaz sem v času menstruacije imela manjšo krvavitev (ne tako kot ponavadi, trajala je samo dva dni,  bolj je bila podobna vgnezditveni) zdaj je od tega že 2 dni pa je bil test še vedno negativen, sem pa močnejše postave.

ČAW

clock-img

11.04.2008, 18:58

clock-img

Anonimen

Aja pa imam vse znake za nosečnost (slabost, utrujenost, občutljive prsi, lulat hodim non stop), tega pri menstruaciji ali pred njo nikoli ni bilo.

clock-img

11.04.2008, 19:09

clock-img

glen

pencil-img

1870

To je zato, ker nimamo vse ženske v enakem času ovulacijo.Ene jo imajo takoj po končani M, druge nekje med eno in drugo M spet tretje tik pred naslednjo M.
In če si med tistimi ki imajo pozno ovulocijo, seveda pride tudi kasneje do oploditve in zato tudi kasnjeje test pokaže user posted image .
Želim ti,da bi tudi ti čimprej zagledala user posted image .
Mislim pa, da telesna teža ne vpliva na to.
Srečno.LP

clock-img

11.04.2008, 19:13

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Ciao,....
Jaz ti priporočam da počakaš še par dni, če seuser posted image  ne pojavi naredi še enkrat test, če pa si v dvomih hodi do Dr..
Mislim da ni važno če si bolj močna, jaz sem bolj bi se reklo normalne postave, pa mi vseeno hormoni laufajouser posted image

clock-img

11.04.2008, 20:01

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Se strinjam z Bebi. Če te skrbi, pojdi na test k zdravniku- punce veliko pišejo o tem, da gredo na krvni ali urinski test, ki baje pokaže prej kot ta domači. Držim pesti!!!!

clock-img

11.04.2008, 20:03

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kg-ji nimajo veze. Važno je, kdaj si imela O in s tem povečevanje nos. hormona.

clock-img

12.04.2008, 08:11

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Kg-ji nimajo veze. Važno je, kdaj si imela O in s tem povečevanje nos. hormona.

se podpišem.

kdor čaka ,dočaka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem