writing-img

test negativen,a vseeno...

clock-img

08.03.2007, 10:50

clock-img

Anonimen

Prosila bi za malo pomoči.Se je kateri zgodilo da so ji testi(trije) pokazali negativno a je bila vseeno noseča.Danes je 41 dan in moje user posted image še vedno ni.Do sedaj je bila točno na 30 dan.Imam pa vse znake kot pri prvi nosečnosti,vrtoglavice,slabosti(bruhanje),napete prsi.Danes bom poskusila priti do ginekologa da vidim kaj mi bo rekel.Če ste imele podobne izkušnje mi prosim malo svetujte!

hvala in lep pozdrav

clock-img

08.03.2007, 11:26

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz sem imela 3x neg. test  in neg krvni test. UZ ni pokazal nič. Vse skupaj je zgledalo kot ena grda velika cista. Dobila sem dabroston tablete za sprožitev M. Tudi tri tedne po prenehanju tablet (katere sem jemala 10 dni) je ni bilo. Bila sem v 11 tednu nosečnosti, tako da sem komaj ujela NS. Edino PDP so mi kar naprej prestavljali. Prišla sem celo iz 14.2 na 8.3 pa še to so me potlej 2 dni čez rok vlekli.

Če pogledaš trakec v opisu bo čez dva dni naš zdravi škratek star 2 leti.

clock-img

08.03.2007, 15:40

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

pozdravljena,
če želiš moj nasvet mi piši na mojo pošto, user posted image
drugače se pa lahko oglasiš v moji ordinaciji.
                                lep pozdrav
                                          anoimen

clock-img

08.03.2007, 16:20

clock-img

ANOIMEN

pencil-img

43

če si želiš svetovanja preko interneta mi prosim povej E-pošto

mama ima v želodcu otroka,oče pa pivo
pasovček pravi red je vedno pas pripet

clock-img

08.03.2007, 16:34

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA TI SI RES CARE STARI EJ.....

Sej ne morem verjet, kaj vse se ne dogaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2007, 16:35

clock-img

Anonimen

Kaj nisi bil glih prej v porodnišnici in rodil???user posted image user posted image user posted image

Hudooo dobra fora, imeti nick, s katerim oserješ vse teme.....

clock-img

08.03.2007, 16:52

clock-img

Anonimen

Sam res ej. Pa ordinacijo ma torej nej bi bil  oz. bila DR. a neuser posted image
Sam a na medicini ne učijo slovenščine k kkšne stvari morem res dvakrat prebrat da razumemuser posted image

clock-img

09.03.2007, 17:52

clock-img

mama54

pencil-img

1315

Sam a na medicini ne učijo slovenščine k kkšne stvari morem res dvakrat prebrat da razumem

Pa kaj je danes?Kar preberem se morem ornk nasmejatuser posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem