writing-img

test nosečnosti: najprej - nato +

clock-img

31.10.2006, 21:36

clock-img

Anonimen

Ali je katera delala test in ji je najprej pokazal eno črtico (negativen), kasneje pa se je izkazalo da je vseeno noseča? Ker bi recimo delala prehitro test ipd.

clock-img

31.10.2006, 21:44

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Meni se sicer to ni zgodilo, vendar naj bi test pokazal nosečnost že prvi dan izostanka M. Tako, da če si test naredila pred tem je bilo prehitro, drugače pa ne. Če test pokaže - , še ni nujno, da nosečnosti res ni, če pa pokaže + , pa ta sigurno je.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

01.11.2006, 07:35

clock-img

lokvanj

pencil-img

414

Ojla anonimna!
Meni se je to zgodilo ja! Predvidevam da zaradi premajhne koncentracije hcg-ja v urinu. Namreč M sem imela vedno na enako število dni, ko je zamujala en dan sem naredila test in rezultat je bil -. Ampak nekako sem bila prepričana da je nekaj drugega na tem, ne samo da zamuja brez razloga. Potem sem ponovila test (ker sem bila radovedna že drugi dan) in sicer s prvim jutranjim urinom, ki naj bi bil najbolj "nerazredčen". Rezultat je bil jasen (januarka sem user posted image ).
Nisem edini primer, poznam jih še nekaj takih. Lahko se zgodi da določeni testi ne zaznajo takoj nosečniškega hormona v urinu (hcg). Moje mnenje je, da poslusiš čez nekaj dni s prvim jutranjim urinom, po možnosti s kakim malo boljšim testom.
Lep pozdrav in želim ti najboljši rezulatat, tak ki si ga sama želiš!
user posted image

lokvanj

clock-img

01.11.2006, 07:47

clock-img

rožica81

pencil-img

774

Tudi meni se je tako zgodilo. Drugi dan po izostanku je test pokazal -, vendar pa testa nisem delala z jutranjim urinom, ker nisem mogla čakati na naslednje jutro, sva bila oba s fantom preveč firbčna. Ne vem, mogoče bi pa zjutraj test pokazal drugačen rezultat... Sicer je bil pa + peti dan izostale M, pa tudi ne z jutranjim urinom, ampak z drugim testom pa. Sedaj sva v veselem pričakovanju najinega prvega otročka user posted image

rožica81, 14t 3/7

clock-img

01.11.2006, 09:35

clock-img

eva1

pencil-img

4835

meni je test pokazal negativno kar 3x, šele 34 dan po M mi je pokazaluser posted image

clock-img

01.11.2006, 11:52

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

moji prjatelci je test vsakič kazal - ,pa neglede kdaj je test naredila,drgače pa je bila user posted image .ji je g. razložila,da ima premalo otroškega hormona v krvi oz. nizko konličino hcg-ja!

clock-img

01.11.2006, 14:19

clock-img

sazi

pencil-img

5175

4 dni pred predvideno M je bil -, na dan, ko bi morala dobiti M pa +

clock-img

01.11.2006, 15:50

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Prvi dan izostanka M -,takoj naslednji dan ponovila in zagledala +, še enkrat probala tretji dan-da bo ziher in še enkrat +!

clock-img

01.11.2006, 15:51

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Aja,prvi tester je bil Baby check-je pač cenejši,kasneje sem vedno kupla Clear blue!

clock-img

02.11.2006, 15:28

clock-img

Anonimen

ojla,men je tudi ta prvi test pokazal -,ta drugi pa user posted image ,ha ha mam 3.4.PDP.Stem da je bil prvi baby check clear blue,ta drug pa poceni varianta,brez ohišja.

Naše veselje Rok,bo 6.11.upihnil prvo svečko!

clock-img

02.11.2006, 15:39

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Men se je šele po dolgem času pokazal + (ne v roku minutk, ki so zapisane na navodilih - nimam več navodiluser posted image ), pa čeprav mi je M dolgo izostajala... Tko da je bil pomojem že malo star test...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem