cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test nosečnosti po abraziji

clock-img

18.09.2008, 16:27

clock-img

Anonimen

Punce živjo,

imela sem 2 menstruaciji po abraziji in sedaj že veselo delamo user posted image user posted image  na dojenčkuuser posted image . prvo M sem imela 42 dan po abraziji, naslednjo pa 38 dni po prejšnji menstruaciji. Pred abrazijo sem imela M na 30-32 dni. Zdaj pa ne vem kateri dan od zadnje menstruacije naj delam test nosečnosti, ker je že 32 dan?

Hvala za hitre odgovore, ker sem že pošteno nestrpna....za user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.9.2008 9:13:02 >

clock-img

18.09.2008, 16:31

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

Malo se pocakaj glede na to, da si imela zadnja dva cikla malo daljsa. user posted image
Drzim pesti, da se prikaze plusek oz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sporoci nam!

clock-img

18.09.2008, 17:25

clock-img

Anonimen

Lahko nardiš test. Če bo negativen, ga ponovi čez teden dni.

Srečno!

clock-img

23.09.2008, 19:39

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

Anonimna... kaksna je kaj situacija??? Si ze delala test? Matr sem radovedna user posted image

clock-img

25.09.2008, 21:13

clock-img

loveforever

pencil-img

554

anonimna tudi mene zanima kakšen je odgovor!! tudi sama sem imela dva meseca nazaj abrazijo in sedaj točno na 30 dni 2X mestruacijo, sedaj pa čakamo 8.10 če bo kaj sreče, sicer nić kaj se ne vseselim krer v prvo itak ne more ratat!

veliko sreče

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem