cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test po vgnezditvi

clock-img

17.04.2008, 20:01

clock-img

sanya

pencil-img

34

Čao,
koliko dni po vgnezditvi bi naj test pokazal user posted image ? Kot že rečeno..le v soboto zvečer sem imela krvavitev ( 3-4 kapljice krvi) , danes sem delala test first sign in ni pokazalo nič.  user posted image mi pa zamuja danes  že 48 dan, vendar upam, da je bila pozna ovolucija,ker je 2 mesec po prenehanju KT. Vendar pa že cel čas od zadnje user posted image   imam  izcedek, zadnje dni čist rahlo.user posted image Znakov user posted image ter user posted image NI! Gineg. pa imam v ponedeljek.

clock-img

17.04.2008, 20:19

clock-img

dusica04

pencil-img

74

kako? zamuja ti 48 dni?
če je tako ti zamuja zaradi spremembe ciklusa in hormonov po prenehanju KT.
ker če bi bila nosečka, bi test po tolikih dnevih že pokazal +
potrpi so ponedeljka, pa ti bo potem vse dost bolj jasno!

clock-img

17.04.2008, 20:21

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

kako? zamuja ti 48 dni?

nočem ti zbijat morale,sam če ti zamuja 48 dni so krive hormonske spremembe,žal.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

17.04.2008, 20:31

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

kako? zamuja ti 48 dni?

nočem ti zbijat morale,sam če ti zamuja 48 dni so krive hormonske spremembe,žal.

nekak tak.

če gledaš, da pri umetnih oploditvah vstavijo zarodek na dan x, vgnezditev je lahko plus 3 dni, test pa se dela 14 dni po transferju....torej....

sicer pa naredi clear blue....

...vox populi...

clock-img

17.04.2008, 23:46

clock-img

tinč407

pencil-img

666

draga sanya

sem tretji mesec po prenehanju KT.  prejšnji mesec sem dobila menstruacijo po komaj petdesetih dneh. ne skrbi. skrbeti lahko začneš šele ko ti user posted image  izostaja 3 mesece  user posted image  tak praVI Pušenjak. Samo vem, da je lažje reči kot storiti user posted image

ta mesec sva 1. delala na user posted image , pa je že 40 dni od zadnje user posted image  pa so testi še vedno -

zdaj tak ni več upanja da bi se ta mesec kaj prijelo. Le hormončki verjetno nagajajo.
Daj prosim javi se mi ko boš prišla od ginekologa in mi prosim povej kaj ti je rekel, zakaj ni user posted image

Me res zanimauser posted image

drugače pa vso srečo. Itak ni nič druga narobe kot le to da so nama hormončki malo zagodli user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem