cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test za nosečnost

clock-img

03.07.2007, 12:29

clock-img

ilatic

pencil-img

1243

Pozdravljene punce,
mene pa zanima, kdaj pokaže test nosečnost. Naprimer čez vikend sem imela podne dneve, sedaj me pa zanima, če je kaj uspelo. A bi test za nosečnost že kaj pokazal? Kakšne so vaše izkušnje? Imam že dve punčki in obe so prišle nenapovedano. Sedaj pa si želimo napovedanega člana. user posted image
LP, Sanja

clock-img

03.07.2007, 12:31

clock-img

nov03

pencil-img

56

1. temo ti bojo prestavili na upajmo skupaj...
2. seveda ti bo test pokazal toda negativno - preglej malo forum, sej mamo kr naprej neki u zvezi s testi....
Najbolje je testirati 1.dan izostanka user posted image , oziroma najprej 14 dni po ovulaciji....

SREČNO

lp,
Uršula

clock-img

03.07.2007, 15:54

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Verjetno še test ne bo nič pokazal... user posted image  Bo potrebno še malo počakati... Držim pa pesti in upam, da vam je uspelo....

< Sporočilo je popravil petraz -- 3.7.2007 15:55:44 >

clock-img

03.07.2007, 18:33

clock-img

girly

pencil-img

951

da bo test pokazal pravilno, moraš počakati do dneva predvidene user posted image . če user posted image  ne bo, naslednji dan lahko narediš test...

srečno!

Kris je najin sonček :)

clock-img

03.07.2007, 19:07

clock-img

koala

pencil-img

5539

Iz lastnih izkušen ti povem, da šparaj živčke in denar in testa ne delaj pred izostankom. Kolikor vem, so vsi testi za domačo uporabo namenjeni testiranju po izostanku perila.

Sicer pa punce uporabljajte iskalnik.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

04.07.2007, 14:56

clock-img

ilatic

pencil-img

1243

ja sem prebrala, da moram počakat. Ampak sem zelo neučakana. Milsim, da sedaj ko načrtujem ne bo šlo tako hitro kot pri prvih dveh. Moja prva nosečnost je bila po dveh mesecih s fantom, obdržala sem jo ker nisem za splav in še moj brat in njegova žena sta se trudila z umetno oploditvijo. Vendar nam je uspelo, ta moj fant je sedaj moj mož in sva si usojena. Pri drugi hčerki je bilo isto, mož je odšel v vojsko jaz pa sem prekinila z tablekami, da se telo malo odpočije. Drugi mesec brez tablek, s tem da sva pazila in user posted image le na 14 dni, sem že bila noseča. Sedaj si želimo fantka, čeprav smo pripravljeni tudi na punčko, vendar preventivno user posted image , le enkrat na teden, ker so baje potem moška semenčica bolj močnejša.
LP, in upam da bom čimprej user posted image

clock-img

04.07.2007, 15:41

clock-img

koala

pencil-img

5539

Vem, da je težko čakati na rezultat, samo če boš test delala pred izostankom in bo negativen, se boš itak tolažila, da si ga delala prezgodaj.
Počakaj, se splača.
Želim pa ti, da se vama želje čimprej uresničijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem