cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

testiranje za alergije

clock-img

17.07.2007, 14:29

clock-img

florecita

pencil-img

409

Mene pa zanima, kdo je že šel- ali pri testiranju za alergije, otroku vzamejo kri iz žile?

V NM...

clock-img

17.07.2007, 14:35

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Odvisno kaj bodo testirali....

Moja deklica je stara 2 leti in smo imeli testiranje, da so ji s skalpelčkom postrgali malo kožice na nadlahti in nato nakapali sredstvo. Mislim da so ji 10 različnih stvari nakapali,....potem more pač 15 minut pri miru sedet da se te kaplice ne razlijejo.... Rezultat: nobene alergije...

Nato so ji še vzeli v bolnišnici kri iz žile, da so lahko naredili še več analiz,...Rezultat: ni alergije.

clock-img

19.07.2007, 05:45

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Mi smo bili na testiranju - za jajce, mleko, pšenico, pršico, mačjo dlako, trave. Rezultat ni alergij.

Potekalo je tako: na notranjo stran podlakti je med. sestra zarisala, kam bo kanila alergene. Potem je te alergene kanila na kožo. Potem je vsakega dala v kožo - piknila je v kožo. Potem je čez nekaj min kapljice obrisala, sedela sva tam še 15 min, če bi se kaj pokazalo.

Nam niso nič jemali krvi.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

20.07.2007, 12:15

clock-img

dalia

pencil-img

57

Mi smo dali kri iz žile.
Potem pa so naredili še kožni test (na rokici).
Pravijo,da so izvidi krvi veliko bolj zanesljivi.

clock-img

20.07.2007, 12:18

clock-img

dalia

pencil-img

57

Še to,naši izvidi kožnega testiranja so bili negativni,izvidi krvi pa so pokazali alergijo na kravje mleko.
Sedaj se držimo diete in upamo,da alergija izzveni!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem