writing-img

testo za pohane bučke

clock-img

02.07.2007, 14:30

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Predlogi prosim...se mudi!

clock-img

02.07.2007, 14:40

clock-img

Anonimen

Če hočeš pohane, jih pač spohaš kot meso. Ne vem kako pohanje bi še lahko bilouser posted image .
drugače pa jih lahko narediš v pivskem testu in jih ocvreš, ali pa v testu brez pive. Pivsko testo pa narediš tako: Jajca, moka, pivo, sol, poper, vse skupaj zmiksaš, ap kar fajn gosto mora prit. Nato samo bučke not namakaš in jih daš v vroče olje. Pa glej da bodo bučke čist suhe, če ne se ti bo vse odlimalo. Pa olje tudi naj bo dovolj vroče, če ne se skuhajo in ne ocvrejo

clock-img

02.07.2007, 14:46

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

jaz vedno naredim kot za meso. obvezno moka, jajčka, drobtine. mi imamo najraje take. pa zraven pire in skleda solate. super!

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

02.07.2007, 14:49

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Moka, jajčka in drobtine!!! To je najboljše!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

02.07.2007, 14:57

clock-img

LUNA06

pencil-img

1662

Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!

clock-img

02.07.2007, 14:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja, to je najboljše.

clock-img

02.07.2007, 15:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja sej neki takega kot ej pivsko testo sm misnla, pa vem da obstaja tud neki s kislo smetano.Klasičen način bi predolgo trajal, mam za veliko ljudi.
Hvala!

še en predlog, če jih maš za velik ljudi, ne velik bučk nabast ko boš pekla, raje peči v dveh ali 3 ponvah, pa manj jih daj not. tak bodo bolj hrustljave, drgače bodo pa mehke in mokre, v glavnem zanič.
Za kislo smetano ne vem.
Lahko pa jih vseeno nekaj spaniraš. Da mam manj dela, jaz drobtine in moko dam kar na papir, da ni tolk umazane posode, pa še hitreje paniraš, ker je več površine, kot v krožniku.

clock-img

02.07.2007, 18:14

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Jaz bučke obvezno 2x paniram. So potem res hrustljave in dobre -> pa kot it je že Mišek13 predlagala, manj jih dajaj v ponev. Ker če je to dosti bučk, pa če so preveč natrpane, se dlje časa pečejo in zelo navzamejo olja...

clock-img

02.07.2007, 20:44

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Ko jih ocvreš, lahko takoj na vroče položiš košček sira. Ne smeš pa nalagat bučk eno na vrh drugo, ampak samo eno zraven druge.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem