writing-img

tetra plenice mam ful zaprane

clock-img

15.05.2007, 11:01

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Zaprala sem tetra plenice na nekako nagravžno roza, ne vem sicer kako mi je to ratal, sicer mam pa vse plenice neki šekaste. Sm misnla kaj če bi jih za kakšen dan v domal (podobno kot varekina, sam ful smrdi) namočila, pol pa dala prat. A jih morm kj odmočt od domala (sprat), a lahko kr take v stroj vržem?

clock-img

15.05.2007, 11:13

clock-img

facka

pencil-img

789

mislim, da sem enkrat zasledila, da nekatere dajejo v pranje sodo bikarbono, samo ne me za besedo držat

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

15.05.2007, 11:16

clock-img

honey

pencil-img

2567

Če praviš, da je kot varikina, potem jih lahko daš direktno v pralni stroj. Čeprav jaz raje prakticiram tiste praške za razbarvanje, ki jih kupiš v trgovini (pravzaprav jih jaz kupim v Millerju) od K2. Ne vem, varikina se mi zdi premočna za tkanino. Ali pa kupi tisto Arekino ali kako je že, ki je tudi za barvano perilo menda primerna.

clock-img

15.05.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

Jaz sem si za take primere nabavila prašek za razbarvane cunje od Dr. Beckmanna. Je primeren za vse vrste perila.

clock-img

15.05.2007, 13:00

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Pa baje da pecilni prašek pomaga do bolj bleščeče belega perila.
Jaz ga sicer ne uporabljam, ker mam perilo res super belo z pomočjo avstrijskega Ariela.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

15.05.2007, 16:57

clock-img

manetka

pencil-img

322

Jaz sm si pred kratkim zaprala pulover, sem ga namočila v varekino pazi, da jo vzameš za belo perilo. 100% deluje, potem pa opereš še v stroju na 95%.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem