writing-img

thunderbirt

clock-img

26.09.2008, 19:42

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Za pošto imam mozilo thunderbirt.Pa se mi je danes meni nič tebi nič ,,sesula,, al kako naj rečem.user posted image user posted image Kar naenkrat jaz sem sredi pošoljanja pošte me začne sistem težiti da si moram ustvariti račum, povrh vsega pa so šla vsa prejeta pisma neznano kam.user posted image user posted image Ko sledim navodilom mi nekako uspe nekaj ustvarit vendar ko testiram da bi pobrala pošto mi začne težit z geslom.Vsa gesla ki jih imam za te zadeve sprobam vendar mi vsakega zavrne.
Kaj se mi je zgodilo kaj lahko nardim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

26.09.2008, 23:34

clock-img

saving

pencil-img

168

Si na Windowsih, predpostavljam.
Koliko imaš še prostora na disku? Če ti ga je zmanjkalo, to čisto zamori TB.
Če ne, poskusi naslednje:
1. Ugasni/prižgi računalnik (TB se naseli v orodni vrstici, če zapreš program ni dovolj). Dela? Če ne,...
2. Poglej na C:\Documents and Settings\<tvoje login ime>\Application Data\Thunderbird\Profiles. Je notri datoteka profiles.ini? Je še kak poddirektorij? Če je, poglej notri. Tam so tvoji maili - moralo bi biti kar dosti datotek.
Sporoči, kako in kaj.

clock-img

27.09.2008, 16:20

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

\Application Data\Thunderbird\Profiles. Je notri datoteka profiles.ini? Je še kak poddirektorij? Če je, poglej notri. Tam so tvoji maili - moralo bi biti kar dosti datotek.
Sporoči, kako in kaj.

se mi zdi da do sem sem prišla čeprav nisem najbolj prepričana, ker sem zelo nevešča teh stvari, tele datoteke pfiles ini ne najdem , je pa en kup drugih stvari, če sem napravem mestu.
Hvala ker se vam ljubi ukvarjat z mano.

(a camus)

clock-img

27.09.2008, 16:39

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

aja pa še nekaj kje pa lahko preverim koliko je še prostora na disku in kako si naredim prostor

(a camus)

clock-img

29.09.2008, 20:30

clock-img

saving

pencil-img

168

Ojej. Če nisi sigurna, kako se pogleda/naredi prostor na disku, se bodo procedure za reševanje mailov zlahka končale s polomom.
Pokliči prijateljico/prijatelja, ki te stvari obvlada, ali pa me kontaktiraj ZS.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem