writing-img

tia74

clock-img

22.04.2005, 19:49

clock-img

mela

pencil-img

240

prosim če mi poves kaj vec o tej solidarni pomoči-ker ja z sem ze 3 mesece na bolniski in me zanima kaj se moram narediti da jo dobim.a na socialni al kje?hvala
aja koliko sit pa dobis????

clock-img

22.04.2005, 21:32

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Odgovor imaš v nabiralniku

clock-img

23.04.2005, 12:08

clock-img

spella

pencil-img

273

No pa še men povejta:)-.
Jaz sem na bolniški že od 7T in bom do konca nosečnosti. Delam v vrtcu, tako da je plača res nikakva in bi bil vsak bonus dobrodošel. Sam kokr sem jaz zvedla je vse odvisno od delodejalca in ker vrtci že tako šparajo, jaz verjetno ne dobim nič:((:((:((. A je to res?

Pa če mogoče še katera ve: jaz imam pogodbo za določen čas do 1.septembra, na porodniško grem pa sredi avgusta. Kako je potem z zavarovanjem, pa zavarovanjem za otročka???(po 1. septembru namreč ne bom več med zaposlenimi ampak na porodniški?).
A, sem zdej to zakoplicirala.:)-

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.04.2005, 19:20

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

Kakor vem si upravičena do Solidarne pomoči, če si več kot tri mesece na bolniški. Delodajalca pa lahko tožiš...to sem jaz slišala. :zmeden: Nevem pa kako je s tem, če si zaposlen samo za določen čas?

Najbolje, da pogledaš v zakon oz. uradni list. V postu http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=38284&idk=85 vse piše.

Če si na porodniški ti ZZZS vse krije.

LP Tia74

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem