writing-img

tibetanske vaje...katera jih zna?

clock-img

16.01.2008, 07:52

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

...mislim, da sem jim reče tudi vrelec mladosti,življenja.. ali nekaj takega. Jih je sedem in naj bi se delale vsak dan- zjutraj.
Vse drugo sem pa pozabila.

Bi bila zelo vesela, če jih katera obvlada in mi jih lahko na kratko opiše.
Pred leti sem jih znala, so čisto easy in zjutraj te fajn raztegnejo, prebudijo...lažje zadihaš.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

16.01.2008, 07:55

clock-img

Anonimen

clock-img

16.01.2008, 08:00

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Oj, hvala...super, na lunin net sem pa čist pozabila...včasih sem pa dost tam gor visela.
Ampak zakaj sem jih jaz delala sedem...?

clock-img

16.01.2008, 08:22

clock-img

Anonimen

Pozdravljena.

Jaz sem se pred kakšnim tednom odločila, da bom delala vsako jutro "pozdrav soncu", da se mal pretegnem. Naredila sem ga enkrat, ugotovila, da nisem nič gibčna, skozi se mi ni dalo gledat na list, in sem za enkrat zaključila s tem. Vaje mam še na steni, in morda si kdaj v bližni prihodnosti premislim.

aspirinčica

clock-img

16.01.2008, 08:28

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

pozdrav soncu je joga, ne? Meni ni bila všeč, je tale tibetanski vrelec mladosti veliko enostavnejši. Poskusi kakšen dan, mogoče ti bo lažje kot pozdrav soncu.user posted image
Meni delujeta različno - kot avtogeni trening in progresivna relaksacija, slednja je veliko preprostejša in enako efektivna.

Ma jaz nimam problemov z zapomnitvijo vaj...progresivne relaksacijske vaje,vseh 16, sem znala po enem dnevu.

clock-img

16.01.2008, 09:32

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Moj tašča jih dela vsak dan...pravi da ji kar nekaj manjka če jih ne naredi. Jih dela že kakšne 4 leta.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

16.01.2008, 10:21

clock-img

Enolla

pencil-img

900

Jaz jih delam od konca oktobra lani in sem se tako navadila, da če jih kakšen dan zjutraj ne nardim mi manjka (enako kot tašči od Dani). Sem jih pa tudi iz Lunin neta potegnila dol. Najprej sem mislila delati pozdrav soncu, ampak je preveč kompliciran, tibetantkse vaje pa so enostavne za si jih zapomnit. Zaenkrat sem pri 15 ponovitvah.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

16.01.2008, 10:54

clock-img

Anonimen

Sedaj sem pogledala mal te tibetanske vaje, pa jih bom vrjetno preiskusila. Vsak večer delam avtogeni trening že leto dni, manjka pa mi nekaj za zjutraj. Bom videla, če mi bodo te vaje všeč.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem