cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tifol

clock-img

22.06.2006, 15:33

clock-img

Anonimen

ta mesec sem prenehala z jemanjem KT in sem danes kupila Tifol. ker si s partnerjem zelo želivauser posted image . pridno user posted image  in upava da bo kmalu ta najin srečni dan.

Vsem želim, da čim prej zagledamo magičniuser posted image user posted image . tistim ki so pa to že zagledali pa želim prijetnih veselih in radostih 9 mesecev.

clock-img

22.06.2006, 16:12

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Te pa ne rabiš imet neke pavze po jemanju kontracepcije,6 mesecev?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

22.06.2006, 16:21

clock-img

Anonimen

ne. meni so rekli da ni nič narobe če zanosim že v prvem mesecu.

clock-img

22.06.2006, 16:28

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Ja pol bo pa že držalo,te pa čimprejšnjo zanositev,l.p.user posted image

clock-img

22.06.2006, 16:49

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi meni so tako rekli, pa sem si vseeno vzela 6 mesečno pavzo.

Vseeno, veliko sreče user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

22.06.2006, 17:47

clock-img

Anonimen

Priporočljivo je,da ko nehaš z Kt da ne zanosiš vsaj 3 mesece.
Če zanosiš prej ne bo nič narobe imaš pa večjo možnost splava

clock-img

22.06.2006, 22:00

clock-img

Anonimen

vsi ste tako zelo zlobni. meni ginekologinja ni rekla da raim pavzo. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem KT in jih jedo do 3 meseca pa vseeno rodijo zdravega otroka. moji kolegici se je to zgodilo.

Privoščite  drug drugemu srečo. zato pa so ti forumi, da si pomagamo, ne pa da potlačimo.

clock-img

22.06.2006, 22:03

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

vsi ste tako zelo zlobni. meni ginekologinja ni rekla da raim pavzo. kaj pa tiste ki zanosijo med jemanjem KT in jih jedo do 3 meseca pa vseeno rodijo zdravega otroka. moji kolegici se je to zgodilo.

Privoščite drug drugemu srečo. zato pa so ti forumi, da si pomagamo, ne pa da potlačimo.

....in kdo je zdaj zlobn tu gor,če smo ti samo svetovali??? user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

23.06.2006, 07:57

clock-img

Geja

pencil-img

374

Naredi kakor hočeš, vendar tudi meni je moja G rekla, da je dobro počakati vsaj 3 mesece...

Odločitev je pa itak na tvoji strani....

Pa ne se razburjat, saj ti hočemo dobro svetovati in ni nobene nevoščljivosti.

Geja

clock-img

23.06.2006, 11:52

clock-img

Anonimen

se opravičujem. lep pozdrav

clock-img

23.06.2006, 13:24

clock-img

pot

pencil-img

1487

Anonimna,
tudi meni so rekli, da priporočajo sicer 3 mesečno pavzo, da pa ne bi bilo nič narobe, tudi, če bi zanosila takoj. Ta čas, pa naj bi telo obogatila s folno koslino - Tifol.

Punce tukaj rade svetujemo in si med seboj pomagamo, nismo nevoščljive, še enkrat preberi, pa boš videla, da so res želele le dobro in najboljše zate in za tvojega otroka.

Tudi tebi čimprej magični user posted image . Veliko sreče.

clock-img

25.06.2006, 09:02

clock-img

gaja*

pencil-img

931

tudi meni so rekli naj malo počakam

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

clock-img

25.06.2006, 09:32

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Danes se mnenja G glede pavze po KT zelo razlikujejo. Nakateri pravijo, da je treba čakati od 3 do 6 mesecev, drugi pa pravijo, da ne. Mislim, da je tudi dr. Pušenjak na MON-u že pisal, da pavza ni več potrebna, ker so količine hormonov, ki jih vsebujejo najnovejše KT, zelo male.
LP

lana38

clock-img

25.06.2006, 11:35

clock-img

LuLuna

pencil-img

47

Če pride do takojšnje zanositve po prenehanju jemanja KT to ne bo škodilo otroku, kajti hormoni iz KT se izločijo že v 24 urah.
Edina nevarnost takojšnje zanositve po KT je ta, da se sluznica maternice ne uspe obnoviti v tolikšni meri, da bi omogočila vgnezditev. Ali z drugimi besedami, če je sluznica maternice še toliko "stanjšana" (na kar vplivajo KT) to lahko ovira vgnezditev oplojenega jajčeca in s tem lahko pride do zelo zgodnjega SS. Takšen SS pa sploh ni mogoče niti zaznati (razen morda s testom nosečnosti) saj izgleda kot navadna menstruacija.
Če pa le pride do vgnezditve, nobene nevarnosti ni več za nosečnost, ki bi bila posledica jemanja KT.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem