writing-img

tiskanje

clock-img

14.12.2007, 19:22

clock-img

marcela

pencil-img

278

Sin je kraljeval na računalniku in predvidevam, da je na tiskalniku lexmark zamešal neke nastavitve, saj je priznal, da je prestavljal, sedaj pa je tiskanje ful megleno, zabrisano, skratka ful nekvalitetno, komaj se kaj vidi. Jaz priznam, da nima pojma kako je bilo prej nastavljeno azto ne znam popravit, je bilo že menda tovarniško nastavljeno. A mi zna kdo pomagat? pa ravno danes se ej to zgodilo, ko ga nujno rabim, moža pa do božiča ne bo domov.
Hvala že v naprej!

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

clock-img

14.12.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

A pa bi znal povedat KAJ je naredil, vsaj kak namig.
Mogoče bi bilo treba le nastavit nazaj na normalno tiskanje in ne na economy. Žal nimam Lexmarka ampak HP-ja, tko da ne vem, kje bi to bilo.
Pojdi na Tiskalniki in faksi, tam na tiskalniku naredi desni klik/Lastnosti (properties), potem pa malo preglej, če ti je kaj logično.

clock-img

14.12.2007, 20:00

clock-img

MARTINŠČICA

pencil-img

887

Povrni tovarniško nastavitev.

200% MAMI

clock-img

14.12.2007, 20:01

clock-img

marcela

pencil-img

278

je htel nekaj povečat in nato skopirat pa je zmedo na nastavitvah nardil. Najino pisanje je v rdeči barvi in normalno razločno, objave so v črni in skoraj ne razločne. Naslovnica mame  pa je bolj blede barve.  pa še enkaj dela sem prej pozabila napista vse liste ki jih daš v printer potegne skozi, zgornjrga pa natisen. Ne vem, če je v redu kljukica pred collate copies. pa pri setup paper je na plain in a4. Ne vem a je to o.k?

clock-img

14.12.2007, 20:04

clock-img

marcela

pencil-img

278

Kako pa povrnem tovarniško nastavitev? Se opravičujem, ampak sem blond.

clock-img

15.12.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: marcela

je htel nekaj povečat in nato skopirat pa je zmedo na nastavitvah nardil. Najino pisanje je v rdeči barvi in normalno razločno, objave so v črni in skoraj ne razločne. Naslovnica mame  pa je bolj blede barve.  pa še enkaj dela sem prej pozabila napista vse liste ki jih daš v printer potegne skozi, zgornjrga pa natisen. Ne vem, če je v redu kljukica pred collate copies. pa pri setup paper je na plain in a4. Ne vem a je to o.k?

To mi zgleda OK. A, da bi ti črne barve zmanjkalo, pa ni možno? A bi znala naredit Printscreen okenčka za printanje?

clock-img

15.12.2007, 16:08

clock-img

marcela

pencil-img

278

Ne črne barve ni zamnkalo, ker predno začne pokaže koliko je v  kartušah, v črni kartusi je še več kot polovico barve. Joj ne to pa ne znam nardit. Kako se pa to naredi?

clock-img

15.12.2007, 16:43

clock-img

Anonimen

Printscreen se naredi tako, da pritisneš na tipkovnici tipko Print Screen.user posted image  Potem pa greš npr. v Word, Slikarja... in izbereš Prilepi. Sliko shraniš.
Potem preko www.shrani.si preneseš na net.
Npr. takole:
user posted image

P.S. Jaz sem jo obdelala še v Photoshopu, da je manjša.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem