writing-img

tiste, ki ste že bile v Styrassic parku

clock-img

10.05.2008, 15:13

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

mi, prosim, povejte kaka je pot do tja? Šli bi iz MB in zdaj kolebamo med potjo čez Šentilj ali preko Gornje Radgone. Ne vem ali se mi splača kupovati vinjeto, ker se mi zdi, da je kar kmalu po začetku avstrijske avtoceste že izvoz za omenjeni park. Po drugi strani pa se že celo večnost nisem peljala proti Gornji Radgoni in sem že pozabila kakšna je pot. Stvar je v tem, da našemu malemu ful slabo in ne pomaga nič, tako da po cikcak stezi ravno ne bi vozili user posted image user posted image

lp, mOjca

clock-img

10.05.2008, 20:03

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ej,uživajte. Mi smo bili in je super user posted image
Drugače pa se ti najbolj splača čez gornjo radgono,ker čez šentilj boš potrebovala vinjeto,čez gornjo radgono pa ni avtoceste. Pa še dost bližje je...cca.60 km iz Maribora.

clock-img

10.05.2008, 21:27

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ne rabiš vinjete, ceste so lepe. lahko greš proti šentilju in potem tik pred mejo proti GR ali pa mimo pernice proti lenartu in do gornje radgone. prehod  meje pojdi čez zgornjo radgono lahko že prej pri murrecku. takoj ko prideš čez most na avstijsko stran so table (tako styrassic park, kot tudi bad gle...) in ne moreš zgrešiti.

iz malega zraste veliko

clock-img

10.05.2008, 22:03

clock-img

zana21

pencil-img

151

Punce mi prosim povete kaj ta park sploh je? user posted image

clock-img

10.05.2008, 22:07

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

KLIK

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

11.05.2008, 10:15

clock-img

total

pencil-img

4453

Punce kolk pa je vstopnina? Ker mi bi tut šli pogledat,pa povejte mi kje pa naj mi gremo po nakkrajši poti če gremo na Trebnje...kaj pa pol????

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

12.05.2008, 08:04

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Lahko povem za vstopnino: 9,5€ za draslega in 6€ za otroke med 2-14 let. Kar se poti tiče, mi smo šli iz MB po hitri cesti do Šentilja, pol smo šli na staro cesto preko bivšega prehoda in ne daleč naprej je na desno odcep za Murreck, pol pa naprej za Bad Gleichenberg. Je vse lepo označeno. Cesta je v redu, traja pa okoli 1 uro iz MB počasne vožnje.

lp, MOjca

clock-img

12.05.2008, 16:29

clock-img

urška

pencil-img

3136

če moraš čez trebnje greš za sevnico-celje-avtocesta za mb-šentilj-gornja radgona-pa čez mejo-potem so itak table.

clock-img

26.05.2008, 08:52

clock-img

staši

pencil-img

367

Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala

clock-img

26.05.2008, 17:57

clock-img

Anonimen

Aha, je ze tema odprta, bom kar tu vprasala:

A kdo ve, a so psi dovoljeni? Ker v LJ ZOOju so, v Lignanu najbrz niso (glede na to, da nudijo varstvo psov).

clock-img

29.05.2008, 13:25

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: staši

Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala

iz kranjskogorske strani je zelo enostavno za prit do dinozavrov, je pa predaleč. če boste en teden v kranjski gori si oglejte raje gorenjsko in avstrijsko koroško. po avstriji ne rabiš vinjete, če greš čez korensko sedlo do villacha in po stari cesti do celovca. tudi do ostalih jezer se pride vse po starih cestah (ki so vse lepo asfalitirane, samo omejitve so, ker se vozi skozi vasi).

clock-img

29.05.2008, 19:45

clock-img

staši

pencil-img

367

hvala za nasvet ,kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo)

clock-img

30.05.2008, 08:49

clock-img

kokoska007

pencil-img

238

IZVIRNO SPOROČILO: staši

kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo)

ne vem koliko stare otroke imaš in ali ste iz primorske ali štajerske (v tem primeru pojdite še do Benetk, je dobri 2 uri po avtocesti).
na Koroškem si lahko ogledate:
- grad Landskron, kjer imajo predstavo z orli in opice (moraš predhodno pogledat kdaj so predstave)
- zoo Roseg, živalski vrt z gozdnimi živalmi
- Minimundus (pri Celovcu) + reptilenzoo (kuščarji, kače, ...)
- zelo lep grad Hochosterwitz (nekje med Celovcem in Villchom)
- v času okrog 18-20. julija je ob jezeru Millstattersee vsako leto festifal bodypainting
- sprehod po Villachu pa itak

čez mejo v Italiji je:
- kolesarska proga čisto do Trbiža
- sveto Višarje, kamor vozi tudi žičnica (pozimi je tam smučišče, na vrhu pa cerkvica in je lušten poletni izlet)
- Belopeška jezera, če se radi sprehajate in uživate v hladu pod hribi

clock-img

04.06.2008, 09:20

clock-img

staši

pencil-img

367

Ej ,super hvala za ideje bomo kej izkoristli ,smo pa Primorci.LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem