Z bratom sva 7 let razlike, on je starejši. Do mene je bil vedno zaščitniški, vem pa, da je bil zaradi dojenčka takrat precej prikrajšan, a on je tak, da mi tega ni zameril. Jaz sem drugačna in ko mi je moj oče enkrat omenil, da bi imeli še enega bratca/sestrico, sem rekla, da bom spakirala culico in šla, če si samo slučajno probajo kaj takega zamislit...
Vedno se je moj brat potegnil zame, dostikrat je posredoval pri starših, da sem dobila kako izredno dovoljenje, vem, da me je pobiral, ko sem padla iz postelje. Ko sem šla v 1. razred osnovne šole pa do 20. leta pa nisva imela več dosti drug od drugega oz. jaz od njega. On je končal srednjo, vmes je imel treninge, vaje, prakso, prijatelje, skratka - prosti čas ni preživljal z družino, pač pa je imel druge interese in obveznosti, nato je šel k vojakom, nato študirat v ljubljano, nato se je preselil s punco...ta leta sem ga pogrešala, čeprav se mi zdi, da sva ves čas imela kar v redu odnos.
Kljub temu bo pri nas malo več kot 19 mesecev razlike, zavestna odločitev.
Mala maja pravi: kaj pa 2 leti star otrok ve, kako se počuti, ko dobi bratca ali sestrico...
Moje mnenje je, da zelo dobro ve, kako se počuti, fora je samo v tem, da se kasneje tega slabo oz. ne spomne oz. ima občutek, da je z bratcem ali sestrico od vedno skupaj, kar pa seveda še ni predpogoj za dobro razumevanje.
Bom vam znala povedat čez kaka 2 tedna ko rodim, pa kasneje ko bosta odraščala.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.
21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.
7.7.2009, Milano...Bono&Co.