IZVIRNO SPOROČILO: caffee
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Kaj storite vi? A greste kar vedno tja, če je kaj narobe, četudi zastonj?
Kako misliš "zastonj"?
Če malemu nekaj je, ga valda pelješ, dolžan ga je vzeti vsak, četudi dežurni zdravnik.
Glede ostalega pa; ni se ti treba na nas jeze stresat, z jezo ne boš popolnoma nič naredila.
kaj pa vem, nekateri znajo reč kaj v smislu: pa saj ni nič narobe, kaj pa ga vozite sem. Doma bodite, pazite da vročina ne naraste, pa opazujte.
Pač nočem biti v vrsti za brezveze, če morda precenijo, da ni potrebno priti. Nerada delam gužvo po nepotrebnem...
O dežurnih pa ne bomo. Ko je moj mali nehal dihat in se začel (hvala bogu) zavedat še pred prihodom rešilca (ki je do nas porabil dvajset minut), je dežurni zdravnik zavil z očmi in rekel sej nimam kej gledat, otrok je popolnoma neprizadet

Vglavnem kao da kaj sploh kličem da rabim pomoč, če pa je očitno, da je ne.
Sej bo minilo... Kaj misliš, da na vas stresam jezo (oz. na RR) al na med. sestre? Na RR HB da lahko kej povem, ker me je to res razjezilo, na sestre sm pa jezna, ker slabo opravljajo svoj poklic. Rešla pa itak vem, da nič ne bom, sam moram nekam dat aveš- pa raj se na RR spiham, kot pa da tam sestra kasira moje razpoloženje. Bo sam še slabše.
Pa hvala ker me berete

Mi pomaga se s kom menit.
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 22.7.2008 15:36:52 >