writing-img

točkovanje

clock-img

22.07.2010, 21:34

clock-img

Anonimen

Pri nas velik točk dobiš, če sta oba starša zaposlena. Ok vredu to razumem, če si nezaposlen in na zavodu in pač že neki časa iščeš službo. Ne razumem pa kako lahko mene enačijo s takimi. Med porodniško mi je potekla pogodba in mi je niso podaljšali. To pomeni, da tudi, če dobim službo po končani porodniški ne dobim teh pik, ker gledajo trenutno stanje. Trenutno se pa pač ne morm zaposlit, razen če prekinem porodniško, ki pa mi pripada. Res mi tole ni jasn in sm jezna kotuser posted image .
Mogoče kakšen predlog kaj naj naredim ali kaj naj rečem, da se mi bo upoštevalo pike? Sm razmišljala, da jim prinesla potrdilo bodočega delodajalca, da me bo po končani porodniški zaposliluser posted image

clock-img

22.07.2010, 22:01

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

So te že zavrnili?

clock-img

22.07.2010, 22:02

clock-img

Anonimen

ne še, ker majo razpis še 10 dni. Vem pa da bi tamal bil sprejet, če bi dobila te pike. Zdej pa mislim, da ne bouser posted image

clock-img

22.07.2010, 22:11

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Dopust za nego in varstvo otroka lahko koristi tudi oče, tako da se ti lahko zaposliš tudi prej, če dobiš službo.
Če pa službo že imaš rezervirano, se pa lahko zmeniš, da te zaposlijo prej, pa saj itak ne bodo imeli stroškov s tabo, dokler si na porodniški.

clock-img

22.07.2010, 22:14

clock-img

Anonimen

ja sam kako pa to izvedejo a je sploh možno, da me zaposlijo pa čeprav samo na papirju, če sm na porodniški ?

clock-img

23.07.2010, 09:06

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

24.07.2010, 21:06

clock-img

Anonimen

No ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem