writing-img

tožba

clock-img

06.12.2012, 21:46

clock-img

aknela123

pencil-img

670

v službi smo se pogovarjali o določenih zadevah in se mi je porajalo vprašanje, na katero še nisem dobila odgovora - a poznate katero osebo, ki je šla tožit podjetje, v katerem dela in hkrati ostala tam zaposlena. gre se za majhen kolektiv, tako da se dnevno videvamo med seboj. bi katera to naredila? gre se pa za premajhno povračilo potnih stroškov izpred nekaj let.

clock-img

06.12.2012, 22:22

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Vem za firmo, kjer celoten kolektiv toži direktorja, so pa zdaj v sodnem postopku, tak da razpleta še ni.

clock-img

06.12.2012, 22:37

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

gre se pa za premajhno povračilo potnih stroškov izpred nekaj let.

Da le ni zadeva zastarala...

clock-img

06.12.2012, 22:54

clock-img

end1

pencil-img

1598

Nisem naredila in ne bi. Sem raje zamenjala delodajalaca. In zakaj, vprašanje če se splača, vse skupaj traja, brez odvetnika ne bo nič, plačat ga boš morala, pol pa vprašanje kako se bo končalo. Meni je bilo nekako rečeno, da se za cifro pod 5000 evri skor ne splača tožit.

clock-img

07.12.2012, 06:52

clock-img

aknela123

pencil-img

670

ne, ne gre se za mene. ena sodelavka pač.
jaz tudi ne bi nikdar tožila. :)

clock-img

07.12.2012, 13:12

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Jaz sem tožila podjetje, ko so me odpustili, vendar nazaj nisem več želela... Tožbo sem izgubila in imela stroške seveda z odvetnikom. Mi je pa rekel, da se načeloma ne obnese, da se po tožbi vrneš v podjetje.. Kvečjemu zaradi financ, ki ti jih morejo izplačat po sklepu sodišča, in da potem pač sam daš odpoved...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem