writing-img

tožba za zvišanje preživnine

clock-img

22.01.2012, 12:19

clock-img

inia

pencil-img

211

A ima ketera kakšen takšen primer. Mogoče vzorec tožbe?

clock-img

22.01.2012, 16:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Zakaj rabiš?

clock-img

22.01.2012, 20:50

clock-img

inia

pencil-img

211

Rabim ker bi rada dala na sodišče za zvišanje preživnine. Zdaj imam 40€ kar se mi zdi absolutno premalo za šoloobveznega otroka. In če bi bilo možno bi rada sama napisala, da ne bi imela še stroškov z odvetnikom.

clock-img

22.01.2012, 22:13

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Imenuje se tožba zaradi spremenjenih razmer.......napišeš tožbo, kjer obrazložiš, zakaj je odmerjena preživnina premajhna in zakaj otrok potrebuje več denarja......predložiš tudi kopijo odločbe o že odmerjeni preživnini in kopije računov za vse tisto, kar otrok potrebuje za normalen in skladen telesni in duševni razvoj.....če je v prepričevanju očeta o višji preživnini sodeloval tudi CSD je zelo dobrodošlo predložiti tudi mnenje CSDja, da otrok potrebuje za skladen razvoj višjo preživnino......

clock-img

23.01.2012, 08:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: inia

Rabim ker bi rada dala na sodišče za zvišanje preživnine. Zdaj imam 40€ kar se mi zdi absolutno premalo za šoloobveznega otroka. In če bi bilo možno bi rada sama napisala, da ne bi imela še stroškov z odvetnikom.

a se oče strinja z zvišanjem preživnine? Ker če se ne bo oz. bo oporekal, mislim, da boš vseeno potrebovala odvetnika. user posted image

kot je napisala liliana, potrebuješ dokaze (vsak račun, ki se nanaša na otroka).

clock-img

23.01.2012, 09:10

clock-img

inia

pencil-img

211

Oče se seveda ne strinja. Ja na sodišču mi je rekla, da lahko sama napišem in oddam, če ne znam naj dam odvetniku, ampak ni potrebe da me zastopa. 

clock-img

23.01.2012, 11:04

clock-img

inia

pencil-img

211

A je katera dejansko dala sama notri tožbo? 

clock-img

23.01.2012, 22:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.01.2012, 09:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: inia

Oče se seveda ne strinja. Ja na sodišču mi je rekla, da lahko sama napišem in oddam, če ne znam naj dam odvetniku, ampak ni potrebe da me zastopa. 

seveda lahko daš sama.... tudi na prvo obravnavo greš komot sama... če se tam "zakomplicira", itak ne bo nič odločeno in lahko šele takrat razmišljaš o odvetniku.

Je pa 40€ žaljiva preživnina - če je oče zaposlen oz. ima redne dohodke, je sploh čudno, da so mu tako nizko preživnino že v štartu določili. Saj že novorojenček rabi več kot 80€/mesec, kaj šele šolarček.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem