writing-img

tok sem žalostna :(((

clock-img

25.03.2006, 19:54

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Danes je en res smotan dan...me pokliče mami ob 16h in pove da je imela prometno nesrečo, nogo si je poškodovala..., potem ob 18h me pokliče moj dragi in pove, da je Luka zbolel, da ima 39.5 vročine, a jaz delam in sem v službi do jutri zvečer, najraje bi kr pobegnila domov, tok sem user posted image user posted image , a žal ne morem, ker je sodelavki umru dedek in je šla ona dam par ur preden me je moj klical, da je luka bolan...joj tok sm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lukca bi rada mal k seb stisnla...tok ga pogrešam revčka mojga...komej čakam da grem jutri zvečer dam in močno upam, da z lukcem ne bo kaj hujšegauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2006, 20:29

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Saj veš kaj pravijo, ko ma user posted image  mlade, jih ima veliko. Ampak ne skrbi preveč. Saj bo vse vredu z Lukcem in tvojo mamo. Ti le pozitivno razmišljaj in ne sekiraj se preveč.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2006, 21:57

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Potolaži se.Misli na lepe stvari in kako boš jutri stisnila k sebi Lukca.
.Res je.Ko ima user posted image mlade,jih ima 100.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

26.03.2006, 11:09

clock-img

bini

pencil-img

1623

upam, da ste vsaj danes lahko skupaj in da je malemu že bolje....user posted image
tud za nami je eno tako obdobje ko gre vse narobe... sej bo pomlad kaj lepega prinesla a nede??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem