writing-img

tommee tipee,nuby,...

clock-img

04.09.2006, 14:17

clock-img

taja24

pencil-img

204

A morda ima katere izkušnje s tema dvema firmama. Našla sem jih v spletni trgovini v BC, pa so pocen, npr. Tommee tipee steklenička 125ml je 199 sit. A je to možno? Kako se obnesejo. Drgač pa imam v planu sama bolj izdelke od aventa.

clock-img

04.09.2006, 14:22

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Stekleničke od Aventa se pri nas niso obnesle... kar nekaj kaplja od povsod. Z Nuby stekleničkami sem pa ful zadovoljna. Za dudo se bo pa itak bebica sama odločila. Moj škrat je šele četrti tip dude sprejel... zdaj sem že pozabila od katere firme.

clock-img

04.09.2006, 14:23

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tommee Tippee flaške so ful dobre!! Pri aventu smo mel probleme, pri nuku tut, pol smo pa na te prešaltal in so super! 

clock-img

04.09.2006, 14:25

clock-img

anjaa

pencil-img

228

ko sem jaz za svojo dojenčico kupovala stekleničke od aventa, sem opazila tudi od tommee tipee, ampak so bile dražje od aventovih user posted image  torej ravno okoli 2.000 sit! tako da bi rekla da je to zagotovo njihova napaka oz. računalniški škrat!
jaz sem vzela aventove, ker so pač bolj standardne in preverjeno dobre. no tudi meni so uredu user posted image  

clock-img

04.09.2006, 18:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2006, 21:27

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tomme tippe so pri nama pomagali prebrodit in lajsat krcke... super so res

Mami, pika moja!

clock-img

04.09.2006, 22:37

clock-img

Jacqueline

pencil-img

532

Tud Nuby se mi zdi, da ima fajn izdelke!!! Sicer nimam lastnih izkušenj!!!

http://www.nuby.be/

Lp,
Jackie

clock-img

05.09.2006, 06:55

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Z dudicami smo pristali pri Nubyjevih in to takih, ki se jih pri nas zelo težko dobi ;( ker je naš mali tak sesalček, da mu pri vseh ostalih dudicah ostane cel flek okoli ust. Za najboljše smo proglasili tudi Nubyjeve cuclje, ki jih uporabljamo tudi na Aventovih flaškicah, ki imamo 2. Vse ostale pa imamo od Tommee Tippee-ja. Smo zadovoljni z njimi, razen kakšne izjeme. Tisti toplotni senzor ni nič kaj posebnega, skoraj neuporaben (vsaj pri nas). Imajo zelo lepe barvaste flaškice, vendar mislim, da so prozorne (tudi če so poslikane) boljše, ker boljše vidiš umazanijo, ki se noter nabere (in jo potemtakem tudi očistiš). In boljše, da vzameš take flaše, ki so enostavnejše oblike (gladke odznoter, da se v zavojčkih ipd. ne nabira umazanija. Upam, da bo kakšen nasvet koristen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem