writing-img

topla-gosta hrana

clock-img

04.02.2005, 11:20

clock-img

Molato

pencil-img

6

živijo!
zanima me,ali katera ve, kje se da kupiti termo posodo, v katero shraniš topel gost obrok, v kolikor se odpraviš ven v naravo, kjer ni možnosti, da bi hrano pogrel. Kako se ve znajdete?

clock-img

04.02.2005, 11:26

clock-img

M&P

pencil-img

433

Tudi jaz iščem tako termo posodo že kar nekaj časa in je pri nas še nisem našla:(.Mogoče kje v Avstriji ali Italiji,če kakšna ve?:zmeden:

clock-img

04.02.2005, 11:59

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

hm..nismo že tako daleč, ampak tudi mene zanima:zmeden:

clock-img

04.02.2005, 12:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nabaviš kako manjšo hladilno torbo in vložke za not zavreš namesto zmrzneš. Sicer še nisem poizkusila in edina stvar ki je ne vem - ali lahko tiste vložke zavreš - če tega ne smeš, poj lahko namesto tega uporabiš tiste vrečke z modrim želejem, ki se uporabljajo za obkladke (mrzle ali tople, kupiš v lekarni). Če torba drži hladnoto, bo tudi toploto (verjetno pa ne ravno cel dan).
LP

clock-img

04.02.2005, 16:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kaj pa, če daš pač topel obrok v navadno termovko? Kako manjšo? Pomoje bi čisto lepo šlo.

clock-img

04.02.2005, 19:21

clock-img

M&P

pencil-img

433

Problem je,da so navadne termovke ful ozke in ne dobiš potem goste hrane ven:zmeden:

clock-img

04.02.2005, 19:45

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

ninaš, mi smo te modre vložke uporabljali, vendar pomoje prov velike temp.ne zdržijo ker so namenjeni kao tel.temp.človeka
edina stavr, k je lahko pol toplejša je termofor:ups::ups::ups:je pa prevelik za v torbo:(

kaj pa take, kjer se voda not nalije?Je kje vidla kakšno tako?kot navaden krožnik, le da ima še pokrov...:zmeden:

clock-img

04.02.2005, 20:38

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pupica, mislim tiste vložke z modrim gelom, ki jih lahko zavreš 8ali zmrzneš) - verjemi, kar nekaj časa so fejst vroči in če daš enega pod in enega nad posodo s hrano bi moralo za nekaj časa zdržati. :zmeden:
LP

clock-img

04.02.2005, 21:54

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Mi imamo na morju za na plažo eno tako malo hladilno torbico. Poleti tako dobro drži temperaturo, da bi po moje tudi zdajle pozimi tudi držala hrano toplo. Ne vem pa, kje se da to kupit (na Cresu v Punti Križi v trgovini? :)- )

clock-img

04.02.2005, 21:55

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Kaj pa od Aventa - termalni nosilec za stekleničko? Mi sicer še nismo začeli z gosto hrano, ampak sem ravno vidla na zadnji strani od današje Arielove reklame - pa še znižano je iz 3590 na 2513 SIT. Mislila sem, da bi namesto stekleničke z mlekom, notri dali stekleničko z gosto hrano.

Kaj mislite o tem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem