writing-img

topla koža pod voziček

clock-img

27.09.2007, 23:14

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Morda katera ve, kje se lahko kupi tista topla ovčja koža, ki jo imajo nekatere puce za podlogo na vozičku? Bližajo se namreč mrzzzllli dnevi, mačkom pa je treba narediti topel voziček.....
user posted image

clock-img

27.09.2007, 23:34

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Js sm jo kupla v Ikei,če ne sm pa brala na Lj tržnici tud imajo,pa vidla sm na mos v Celju.

clock-img

28.09.2007, 07:19

clock-img

MUNAN

pencil-img

17

Na tržnici (v L) jih imajo in so bile lani še po 4000 SIT (velikost za v voziček), v Ikei so trenutno mislim da 36 EUR. Imajo jih tudi v DOMu pri tržnici (cene se ne spomnim več)...
Jaz sem jo za nečaka kupila kar na tržnici, ker so bile v trgovinah dražje in nič lepše ali bolje obdelane.

clock-img

28.09.2007, 08:11

clock-img

Mojc

pencil-img

143

Kje pa na tržnici?

clock-img

28.09.2007, 09:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Na Lj tržnici imajo, malo poglej po stojnicah.

clock-img

28.09.2007, 09:59

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Kje pa jo imajo v Mariboru?

clock-img

28.09.2007, 12:03

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Zdravo!

Jaz sem jo ravno danes kupila v Seničnem pri Tržiču, Usnjarstvo Jekovec Peter s.p., zanjo sem pa dala 16 eur! Tud e-trgovini se jo da naročiti, evo link
http://www.krzno-usnje.com/cms/index.php?option=com_contact&Itemid=3

clock-img

28.09.2007, 14:48

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Zanima me, če grejo dlake dol s kože, jaz sem enkrat mela eno tako.?user posted image

clock-img

28.09.2007, 17:11

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

ribicau katero od teh kož pa si naročila. Kaka je razlika med njimi, ve katera?
(merino, strižena, navadna? user posted image )

clock-img

28.09.2007, 17:19

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Pri nas ne gre nič dol! No danes še ne user posted image .

Kakšna je zralika, nimam pojma. Tam na spletni strani imaš telefon, pa vprašaj. Reci, da sem jo jaz v petek kupila, pa te zanima, kaj je za ena, da bi jo ti naročila preko e-trgovine. Povej, da je bila 16 eur, pa ti bodo sigurno vedli povedat, kaj je za ena! Za vozičke več ali manj te kupujejo. Zdele sicer ne vem, če boš lahko koga dobila!

clock-img

28.09.2007, 17:19

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

....jest jo nisem preko spleta naročila, jaz sem se kar tja zapeljala, imam blizu! user posted image

clock-img

28.09.2007, 17:20

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Thanks, bomo raziskali tudi v bližnji okolici.

clock-img

29.10.2007, 09:15

clock-img

levcek07

pencil-img

13

Zdravo!
Mene pa zanima, kaj podobnega še obstaja za voziček (Peg Perego). Kako izgleda ta podloga od Quinnya, se obnese in kje se jo kupi? Ali je ovčja podloga iz tržnice narejena po meri ali je to pač navadna ovčja koža? Morda veste, ob katerih dnevih jo prodajajo?
Klicala sem tudi v Sanolabor, saj sem na forumu zasledila, da jih imajo tudi tam, pa mi prodajalka ni vedla nič posebnega povedat, samo da je to avstralska ovca, nič kemično obdelana in nič oblikovana za voziček, pa tud cena je lepa - 75 evrov in več!
Kaj pa podloga, ki jo imajo v Baby centru, ki je oblikovana tudi za avtosedež, to tudi pride v poštevuser posted image ?
Prosim za nasvet (hčerka je stara 3 m) in hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem