cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

torta-kranj

clock-img

19.09.2006, 06:09

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Saj vem da ste že pisale kje najti dobro torto za user posted image user posted image 2.rojstni dan pa dajte še enkrat napisat ker res ne najdemuser posted image user posted image In sicer za Kranj in okolico kje dobim najslabšo torto lahko tudi če kakšna gospa dela privat in veste da je dobra

Zelo lepo vas prosim ker se že kar mudi, praznujemo v sobotouser posted image

clock-img

19.09.2006, 07:35

clock-img

speli

pencil-img

164

Torta dobra v Randez vousu, ampak nekoliko draga za to kar nudi. Užitna tudi v vila Čiračara.
mi osebno kupujemo torte za roj. dneve pri eni teti v Dupljah, zelo dobra, pa tudi ne tako strašno draga.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Š.

clock-img

19.09.2006, 07:49

clock-img

Anonimen

kje dobim najslabšo torto

Jaz ti jo lahko naredim.user posted image

clock-img

19.09.2006, 08:45

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Na Kokrici pri Kranju v slaščičarni Lincer. Super je, ker delajo brez rastlinske smetane, pa lahko naročiš pol sadne, pol čokoladne, pa še in še oblik, pa dobre so. Prevzameš lahko tudi v nedeljah. Nekaj oblik lahko vidiš tudfi na spletu.

http://www.lincer.si/index.htm

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

19.09.2006, 08:50

clock-img

Anonimen

clock-img

19.09.2006, 10:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

kje dobim najslabšo torto

Jaz ti jo lahko naredim.user posted image

Sem hotela tole napisat user posted image

Meni ima tudi Kolaček dobre.

clock-img

19.09.2006, 10:22

clock-img

Anonimen

Jaz v Rendez vous ne grem več, ker so pasje dragi in še držijo se tako, kot da bi zastonj dobila tisto torto od njih. Ker naš ati copati drug teden praznuje 30 let, mi je sodelavka priporočila Kraljevi mignon - so tudi dragi, ampak njihove torte poznam, so po okusu božanske, pa še pri obliki vem, da sčarajo glih karkoli se spomniš.

clock-img

19.09.2006, 13:13

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Ker tud pri meni lahko dobiš eno izredno slabo torto ti predlagam da greš v Cukrarno ali Čiro Čaro (pašejo skup, tko da je vseen kam greš). Men so tam def najboljše torte kar jih je, pa še cenovno so ugodne...... mnjami .... komaj čakam december da jo spet naročimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem