writing-img

torta

clock-img

25.03.2008, 19:09

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Rada bi spekla torto in ker nisem najbolj podkovana me zanima: kdaj je najbolje prerezati pečeno testo, ko je še toplo ali ko je hladno?
Prereže pa se menda najbolje s sukancem, je to res?

Ful bi rada poskusila z domačo torto pa se mi zdijo vsi recepti tako komplicirani, upam, da mi bo uspelo, če ne, bojo pač sosedove pujsike zadovoljne user posted image .

mojeustvarjanje

clock-img

25.03.2008, 19:13

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Ah, to ni nič težkega user posted image . Samo glej, da bo pečica segreta in ko bo biskvit dobro penasto zmešan, hitro v pekač in v pečico. Da je biskvit dobro pečen, preveriš tako, da zobotrebec štokneš v sredino biskvita in če je suh, je pečen (ampak, saj to najbrž že veš)user posted image .
Drgač pa počak, da se mal ohladi - men je takrat najlažje prerezati.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

25.03.2008, 19:35

clock-img

sončnica13

pencil-img

1553

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Rada bi spekla torto in ker nisem najbolj podkovana me zanima: kdaj je najbolje prerezati pečeno testo, ko je še toplo ali ko je hladno? Hladno
Prereže pa se menda najbolje s sukancem, je to res?DA

Ful bi rada poskusila z domačo torto pa se mi zdijo vsi recepti tako komplicirani, upam, da mi bo uspelo, če ne, bojo pač sosedove pujsike zadovoljne user posted image .

clock-img

25.03.2008, 19:46

clock-img

Anonimen

Jaz biskvit vedno spečem en dan prej, in ga drugi dan prerežem, gre najlepše. Pa sem že ohoho tort naredila.

clock-img

25.03.2008, 19:58

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Prereži ga hladnega. S sukancem ga boš najlaže prerezala tako, da najprej z noževo konico zarežeš ob robu, da lahko sukanec vstaviš v to zarezo, nato pa konca sukanca prekrižaj, kot bi želela narediti vozel in povleci.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

25.03.2008, 21:21

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

biskvit prereži naslednji dan boš najlažje. torto pa ravno odrežeš tako da z levo roko torto obračaš z desno pa z nožem zarežeš. če me razumešuser posted image

clock-img

25.03.2008, 22:38

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz vedno prerežem hladnega in z nožem. S sukancem nisem še nikoli.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.03.2008, 08:04

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Hladno testo prerezem s sukancem.

Ce te skrbi biskvit, ti predlagam, da ga naredis po receptu za nutella torto. Vedno uspe.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

26.03.2008, 08:11

clock-img

AnBan

pencil-img

775

Jaz pečem biskvit za torto vedno po plasteh, nikoli celega in potem režem, ker je vedno riziko, da dobi klobuk ali luknjo. Tudi slaščičarji pečejo po plasteh.
Vzamem pa kar navaden recept za rolado in spečem toliko plasti kot jih rabim.

[

clock-img

26.03.2008, 09:03

clock-img

malimisek

pencil-img

22

Pri biskvitu jaz ne odpiram pečice, da ne pade skupaj.

clock-img

26.03.2008, 09:50

clock-img

muška

pencil-img

3223

Jaz jo razrežem drugi dan in ne s sukancem, ampak kar z ostrim dolgim nožem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem