cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

transparent - napis

clock-img

24.08.2005, 20:45

clock-img

sanja k

pencil-img

49

Nujno potrebujem pomoč. Ali morda katera ve kam se bi lahko obrnila za nakup transparenta oziroma napisa za poroko, ki ga ponavadi obesijo pri nevestinem domu z napisom dobrodošli svatje ali kaj podobnega - ali morda obstaja tudi kakšna internetna stran s takšnimi stvarmi.

Hvala:sloncek:

LP

clock-img

24.08.2005, 20:54

clock-img

biba77

pencil-img

3943

od kod si? jaz vem za firmo v blizini Mb, ki dela postre, plakate, ...

clock-img

24.08.2005, 21:33

clock-img

sanja k

pencil-img

49

jaz sem iz koroške ali morda veš koliko cirka pride takšen napis:bravo:

lp

clock-img

24.08.2005, 21:51

clock-img

biba77

pencil-img

3943

"navaden" papir (ki je neke vrste "šeleshamer" papir), ki ni za zunaj (torej ni laminiran in je za notranje prostore), barvni, velikost A0, ce nimajo nobenega dela (torej prineses/posljes v .pdf,... formatu) pride okoli 5000 SIT. Se mi zdi? :zmeden2:

Po pravici povedano, jaz to dobim na napotnico. Delajo pa v bistvu vse zivo (tudi zunanje plakate, napise,...).

Ce te zanima, mi pisi privat. :)

clock-img

25.08.2005, 10:04

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ehhhh Sanja pa sej to lahko pa tut sama narediš.Kupiš velik kos papirja pa ene tempere al pa flumastre pa še kšne rožce al pa mašnce gor nalimaš,pa boš ziher cenej skoz prišla!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem