writing-img

traxx jaguar servis, kje?

clock-img

09.03.2008, 09:47

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Vem, da je 1x že bilo nekaj o tem, samo ne najdem. A ma katera tel. Ariel me že tri mesce nateguser posted image . So mi odpadli zaščitni gumbi pri kolesih, ki onemogočajo rjavenje

clock-img

09.03.2008, 12:15

clock-img

gumbek

pencil-img

298

No če ti kaj uspe mi javi ker meni so odpadli vsi pokrovčki in so rekli da sem sama kriva ker nisem prav ravnala z nijmi tako da sem že eno leto brez njih in nimam nič zarjaveto.

Firbec sem!

clock-img

09.03.2008, 12:19

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Jeuser posted image  cesta, saj pol so pa res v Arielu krivi, ker imajo police tako skupaj, da z vozičkom povsod zadaneš. Malega pa res ne morem sredi trgovine pusti in po policah iskat. A maš mogoče telefonsko od servisa?

clock-img

09.03.2008, 17:53

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Une zascitne gumbke naj bi se dalo kupit v arielu, kolikor se spomnim.. mi vozimo brez njih user posted image ker mi jih je zmeraj dol pometalo, ko je bilo kje ozko.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

09.03.2008, 21:25

clock-img

lucika

pencil-img

2357

mah, ja. jaz še nisem videla enega traxxa v uporabi, da bi imel vse felgice gor. nič nismo narobe delali z njimi, sploh koles nismo dol jemali, pa smo vse pogubili. pa ni po dveh zimah uporabe nič zarjaveto.

clock-img

10.03.2008, 08:13

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

To je pa resnično ozko grlo pri teh vozičkih. hvala bogu je le vizuelno pomanjkljivo. Mi smo jih kar zalepili, potem je bil pa mir. Jih pa v Arielu zrihtajo, ampak komplicirrajo, da se bog kar križa.....oni pa vem, da jih naročijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem