writing-img

trdovraten madež

clock-img

11.06.2007, 15:36

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Dragi je po nesreči polil propolis po kvačkanem prtu, pa me zanima, če obstaja kako čistilo, ki bi to spucalo.

Hvala.

clock-img

11.06.2007, 15:52

clock-img

kjava

pencil-img

2416

venišoksiekšnmax- a ne odstrani vseh madeževuser posted image ?

clock-img

11.06.2007, 15:56

clock-img

bamby

pencil-img

4007

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

venišoksiekšnmax

user posted image user posted image user posted image  Sem mogla 3x prebrat, preden sem zakopčala. Sem blondinka, pa kajuser posted image

Po moje bi probala res s tem, čeprav skoraj malo dvomim, ker je madež res trdovraten. Morda bi večkrat ponovila.

[

clock-img

11.06.2007, 16:09

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Kakšen vanish ali pa sprej za odstranjevanje madežev. Če pa imaste beli prt pa tudi varekina pomaga.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

11.06.2007, 17:36

clock-img

jooly

pencil-img

932

Probaj z Vanish - dual power. To je neka nova stvar, kjer iz dveh cevk teče čistilo, in jaz sem do zdaj z njim dobila ven še VSE (in to na belih, svetlo modrih ipd. barvah...) - šmir, češnje, breskve, vse vrste čokoladuser posted image . Pošpricaj po fleku in namoči čez noč. Me prav zanima, če bo šlo. Javi! 

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

25.06.2007, 15:47

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Sem dala 2x gor Vanish oxy action in je pomagalo. Super čistilo, sam kaj ko je samo za belo. user posted image

Je pa ratal res lep bel, še bolj kot prej!!! user posted image user posted image

clock-img

25.06.2007, 15:59

clock-img

Anonimen

Meni pa bučno olje in ena barva (rdeča - po moje od barvanja pirhov) ne grejo ven z belega prta. Tudi z varekino ne. A stem Oxi ekšnom bi pa šlo? Ma imam že toliko razh čistilcev flekov doma, da nimam več kaj kaj dati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem